szexpartner index a megbizható szexpartner és masszázs kereső

Ma Eliza, Eszter napja van

SEGÍTSÉG

AZ OLDALRÓL

Az oldal célja

A szexpartnerindex.hu azzal a céllal jött létre, hogy platformot teremtsen szexpartner keresők és erotikus masszázs kedvelők között. A weboldal dinamikusan növekvő látogatottságával és korszerű motorjával a felhasználók legmagasabb szintű kiszolgálására törekszik.

A szexpartnerindex.hu egy szextárskereső, ahol szexpartner, masszázs, callgirl és escort hirdetések között lehet böngészni. A szexpartner hirdetéseken felül felnőtt szórakozó helyek jegyzéke is megtalálható a portálon. A társkeresőn beszamolok írhatóak, mely alapján minden szexpartner kap egy indexet. Ha csak egy gyors szexrandit, alkalmi szexpartnert, rosszlanyokat vagy erotikus masszázst szeretnél, Budapesten vagy vidéken akkor szexpartnerindex.hu.

A weboldal célja, hogy elérje a 10 000 egyedi látogatót naponta, ezáltal az ország leglátogatottabb szexpartner és masszázs hirdető portálja legyen.


Miben nyújt többet, mint más hasonló oldalak?

A weboldal designját és funkcionalitását tekintve is élen jár a hazai piacon. A hirdetési piac egyik legösszetettebb keresőjét, sorba rendezési lehetőséget, részletes adatlapokat biztosít és éjszakai bárok gyüjteményével szolgálja az oldal közönségét.


Előnyök szexpartner vagy masszázs hirdetőként

 • nálunk teljesen ingyenes a hirdetésfeladás!
 • modern és letisztult design és egyszerű kezelőfelület fogad, ami vonzza a szexpartner keresőket
 • több hasznos funkciót is megtalálsz, többek között az képszerkesztőt az arctakaráshoz és a telefonszám feketelistát
 • ha rendelkezel rosszlányok.hu profillal akkor automatikusan kikerül a linkje az adatlapodra!
 • nálunk a masszázsszalonoknak külön oldaluk van, amelyhez társithatod a hirdetésed (igy mégtöbb megjelenésre számithatsz)!
 • mindent online kezelhetsz (hirdetésfeladás, kezelés, kiemelés, szüneteltetés)
 • többfajta kiemelés közül válogathasz
 • te döntheted el, hogy legyen-e chat falad, fogadsz-e beszámolókat
 • bármikor törölheted a hirdetésedet, mindenféle nyom nélkül (képekkel,beszámolókkal,chatfallal együtt)!
 • bármikor elmehetsz "szabira" vagy felfüggesztheted egy időre a hirdetésedet
 • nincs képfeltöltési limit (sem számban sem méretben), töménytelen szexi képet tölthetsz fel :)
 • bármikor hivható számunkon vagy email cimünkön, a nap bármely időszakában számithatsz segitségünkre
 • rendelkezünk a szükséges tőkével, tudással és médiakapcsolatokkal, hogy a jövőben komoly látogatottságot produkáljon az oldal
 • a szexpartner keresőt a vendégek igényeire szabtuk, így minden keresésnél biztosított, hogy megtaláljuk a kívánt szexpartnert!
 • ha van rá igényed és időd vezethetsz erotikus tartalmú blog-ot!

Előnyök szexpartnert keresőknek

 • modern és letisztult design és egyszerű kezelőfelület fogad
 • nálunk működik a legjobb kereső, egyszerre több városra is szűrhetsz név szerint
 • választhatsz a találati lista megjelenitése milyen legyen (kis/közepes/nagy ikonok)
 • mert rögtön megnézheted a szexpartnerkeresők rosszlányok profilját is
 • levelezhetsz a lányokkal vagy használhatod a chatfalukat
 • élményeidet megoszthatod másokkal, beszámolókat irhatsz vagy csak olvasgathatod őket
 • nálunk működik a legjobb galéria, ahol tudod értékelni a neked tetsző képeket
 • van night-klub és masszázsszalon ajánlónk
 • nincsenek zavaró számban bannerek és mi nem bombázunk naponta spamekkel sem :)
 • minden regisztrált felhasználó ingyen adhat fel erotikus tartalmú apróhirdetést!

FELHASZNÁLÓKEZELÉS

REGISZTRÁCIÓ

A regisztráció célja hirdetőként a hirdetés feladása, kezelése, statisztika böngészése. Vendégként az előnyök közé tartozik a levelezés, kedvencek beállítása, értékelések beküldése, és egyéb későbbiekben taglalt funkciók. Az oldalon csak regisztrált felhasználók adhatnak fel hirdetést. Az oldalra bárki regisztrálhat, aki betöltötte a 18. életévét. A regisztráció és a hirdetés feladása is ingyenes.


A regisztráció a jobb felső sarokban, a bal oldali beúszó menüben, vagy a gyorslink csíkon található regisztráció linken tehető meg. A regisztráció során a következő mezőket kell kötelezően kitölteni:

 • felhasználónév: egyedi név, amivel az oldalon azonosítod magadat. Minimum 3 karakter hosszúságú, ékezet nélküli név legyen. Nem azonos a hirdetési névvel.
 • email cím: egyedi email cím melynek meg kell felelnie az email formátumnak (pl. valaki@freemail.hu)
 • jelszó és jelszó megerősítés: minimum 6 karakter hosszú jelszó és megerősítése, melyeknek értelem szerűen meg kell egyezniük
 • fióktípus: a regisztráció célját kell megadni. A későbbiekben nem módosítható. Ha szexpartner vagy masszázs hirdetőként szeretnénk regisztrálni, akkor válasszuk a hirdető-t. Klub, masszázsszalon, szvinger klub és szexshop esetén a klub/szalon választása szükséges.
 • felhasználási feltételek: elolvasás után kötelezően elfogandó!

További mezők, melyek nem kötelezőek, csak az oldal saját statisztikái és a későbbi szűrő-funkciók végett opcionálisan kitölthetőek:

 • születési dátum
 • nem: férfi/nő
 • város: az első 3 karakter beírása után megjelenik a lista, amelyből ki tudjuk választani a kívánt várost.
 • telefonszám: csak hirdetői cél esetén menti a rendszer.
 • adatvédelmi nyilatkozat: az oldal saját reklámcélokra felhasználhatja-e a megadott adatokat (pl. hírlevél)

A regisztráció gomb megnyomása után a rendszer egy megerősítő email-t küld a megadott címre, a valós email cím ellenőrzése végett. A levélben egy link szerepel, melynek megnyomásával a regisztráció véglegesíthető.


Felhasználótípusok a regisztráció célja szerint:

 • vendégként böngészhetünk a hirdetések között, kereshetünk, szürhetünk különböző tulajdonságokra, értékeléseket küldhetünk be, kedvencnek jelölhetünk hirdetőket, chat-elhetünk a hirdetőkkel
 • hirdetőként értelemszerűen hirdetést adhatunk fel, módosíthatjuk, karbantarthatjuk azt, kredit ellenében kiemelhetjük, megnézhetjük a statisztikánkat
 • klubként night-klub, bár, szórakozóhely, masszázsszalon, szvinger klub vagy szexshop hirdetést adhatunk fel.

BELÉPÉS AZ OLDALRA

A belépés a http://www.szexpartnerindex.hu/Belepes linken érhető el. A beléptetés megkönnyítése érdekében a felhasználónevedet az előző linkhez kapcsolod, akkor már az is előre kitölti a rendszer. Pl. http://www.szexpartnerindex.hu/Belepes/adrika8897. Belépés során a felhasználónév vagy email cím segítségével és a hozzá tartozó jelszó párossal tudsz. Továbbá hirdetőként lehetőség van a telefonszám használatához felhasználónévként (csak a körzet+szám megadásával, mindenféle egyéb karakter nélkül - Például: 301234567). Ehhez, biztonsági okok végett az adatlapon lehet engedélyezni/letiltani a funkciót.


PROFIL

A felhasználói profil bejelentkezés után itt vagy a jobb felső sarokban a saját névre kattintva érhető el. Itt van lehetőség jelszó változtatására, az avatar kép feltöltésére, a profil törlésére és az alapadatok módosítására.


ELFELEJTETT JELSZÓ

Amennyiben nem sikerül belépni az oldalra, mert felhasználónév vagy jelszó problémát ir a rendszer, lehetőség van új jelszót kérni. A belépési vagy a regisztrációs oldalon az elfelejtett jelszó linkkel érhető el az az oldal, ahol ezt kezdeményezhetjük. A regisztráció során megadott felhasználónév (nem azonos a hirdetési névvel), e-mail cím vagy hirdető esetében telefonszám (amennyiben a hirdetés beállításai között engedélyezve van) kitöltése után a rendszer elküld a megadott e-mail cimre egy jelszómódosító levelet. A levél tartalmaz egy linkt, amely kattintásával megváltoztathatjuk a jelszavunkat az általunk kívántra.

HIRDETÉSFELADÁS

A hirdetések kezelése teljes mértékben online felületen történik, nem kell hozzá telefonálni, levelezni. Az oldalon minden olyan 18. életévét betöltött személy hirdethet, aki tiszteletben tartja a Szexpartnerindex ÁSZF-jét és kijelenti, hogy nem folytat törvény által büntetendő tevékenységet az oldalon. A kezelőfelületet belépés után elérhető a jobb felső sarokban lévő „adatlapom szerkesztése” linken.


A hirdetési terület – az egyszerűbb kezelhetőség és átláthatóság végett - több lapra van osztva: alapadatok, megjelenés, aktivitások, képek, beállítások és statisztika. Az egyes lapok között a fekete sávon elhelyezett menükkel lehet navigálni. Az egyes oldalakon történt változtatásokat a mentés gombbal tudjuk menteni, az oldalakról való elnavigálással a nem mentett változások elvesznek. A csillagozott mezők kitöltése kötelező. Amennyiben az összes csillagozott mezőt kitöltötted az alapadatok fülön és legalább egy képet feltöltöttél a hirdetésed automatikusan aktiválódik.


Kérlek lehetőség szerint minél több adatot tölts ki, egyrészt a kitöltött adatlap vonzóbb a vendégek számára, másrészt pedig a szűrni csak a kitöltött mezőkre tudunk (azaz minél jobban ki van töltve az adatlapod, annál nagyobb a megjelenés esélye).


A helyszín kiválasztása során a város mezőben az első három karakter beírása után a felugró listából tudjuk kiválasztani a kívánt várost. A lista tartalmazza a Magyarországi városok teljes listáját. Amennyiben Budapestet választottad kérlek válaszd ki a kerületet is. A megye megadása nem szükséges, mert az a megadott város szerint automatikusan beállítódik. A pontos cím megadása nem kötelező, de ajánlott (legalább utca szinten), mert a térképes nézeten csak akkor jelenik meg a hirdetésed, ha megadtál pontos címet (és engedélyezted a beállítások fülön).


A képek feltöltésénél egyszerre több képet is ki tudsz választani. Kérlek a szabályzatnak megfelelően töltsd fel képeidet! Lehetőség szerint minimum 460x600 pixel méretű képeket tölts fel a találati lista minőségének megőrzése érdekében. A maximális méret nincs megszabva, mert feltöltésnél a rendszer automatikusan átméretezi a képeket maximum 1920x1080-as felbontásra. Amennyiben szeretnél fotógaranciás hirdető lenni, szükség van arra, hogy meggyőződjünk róla, hogy valóban téged ábrázolnak a feltöltött képeid. Ennek érdekében kérlek tölts fel legalább egy képet, melyen a megadott kérést teljesíted! Kérlek egész alakos képet tölts fel! A feltöltött kép nem fog kikerülni az oldalra. Természetesen van lehetőség személyes ellenőrzésre is, ez ügyben kérlek vedd fel a kapcsolatot az oldal üzemeltetőivel. Alapértelmezett képet a képeken a „legyen ez a főkép” link segítségével állíthatsz. Képet törölni szintén a képen lévő „kép törlése” linkkel lehet.

A képek - feltöltés után - arctakarás érdekében szerkeszthetőek (csak a 2014.07.06 után feltöltött képek).

 • forgatás: jobbra illetve balra lehet forgatni 90 fokban a képet [ ]
 • vágás: a kép körbevágását a [] ikonnal lehet kedzeményezni. A kijelölés után a vágás a [] végezhető el. Amennyiben szeretnénk a vágás szélesség-magasság arányát az oldalon használt találati lista képeinek arányaihoz igazitani akkor ezt a [] ikon ki/be kapcsolásával tehetjük meg.
 • arctakarás: az arc eltakarását a [] segitségével kezdeményezhetjük. Az ikon után sorrendben a következőket állithajuk: takarás alakzata, takarás mérete pixelben, alakzat forgatása szögben, és a takarás tipusa (elmosás,pixelezés vagy egyszinű kitöltés). Az alakzatot a bal egérgombbal tudjuk letenni. Amennyiben minden kész az [] ikonnal fejezhetjük be az arctakarást.
 • mentés: a kész képet a [] ikonnal lehet menteni. Amennyiben nem szeretnénk menteni akkor a [] ikont használjuk a szerkesztő elhagyásához. Menteni csak akkor tudunk, ha nincs aktiv szerksztés (vágás vagy arctakarás) folyamatban!

A beállítások fülön lehet beállítani, hogy szeretnél-e beszámolókat (értékelés) fogadni, használnád-e a chat funkciót, hogy megjelenjen-e a pontos címed az adatlapon vagy a térképen. A szabadság lehetőségét is itt találod. A „szabadságon vagyok„ és „legközelebb leszek” beállítása után az adatlapodon megjelenik, hogy jelenleg szabadságon vagy. Szabadság ideje alatt a hirdetés aktív marad. Amennyiben nem szeretnéd, hogy kint legyen a hirdetés az „aktiv hirdetés” pipát kell kikapcsolni.


VENDÉGEK FOGADÁSA MÁS HIRDETŐKKEL EGYÜTT

Lehetőség van összekapcsolni a hirdetést más hirdetőkkel, az alapján, hogy kivel tudod együtt fogadni a vendégeket. Az összekapcsolt hirdetés az adatlapod alján fog megjelenni a "hirdetők akikkel fogadhat" címszó alatt. Összekapcsolni belépés után a másik hirdető adatlapján a linekelés ikon [] segítségével lehet.


HIRDETÉS HOZZÁRENDELÉSE MASSZÁZSSZALONOKHOZ

Lehetőség van a hirdetést hozzárendelni masszázsszalonokhoz, amennyiben a szalon regisztrálva van az oldalon. A szolonhoz kapcsolt hirdetések az masszázsszalon alján fognak megjelenni. Összekapcsolni belépés után a szalon adatlapján a linekelés ikon [] segítségével lehet.


REAGÁLÁS BESZÁMOLÓKRA

Amennyiben engedélyezted a beszámolók (értékelések) fogadását, lehetőséged van reagálni minden egyes beszámolóra. Ezt az adatlapodon a beszámoló alján teheted meg. Lehetőséged van publikus (a beszámoló végén megjelenő) választ adni vagy csak a beküldő részére privát levelet írni.


ELÉRHETŐSÉGEK

Az elérhetőségek a következőképpen működnek:

 • ha szabadság funkció be van kapcsolva, akkor semmiképp nem vagy elérhető
 • ha non-stop lehetőséget beállítod, akkor mindig elérhetőnek vesz a rendszer
 • ha az adott napra nem írsz se kezdeti, sem vég időpontot, akkor nem vagy elérhető azon a napon
 • ha csak kezdő időpontot adsz meg vagy a vég időpontra megbeszélés szükséges-t választasz, akkor a vég időpontnak 24:00-át vesz a rendszer
 • ha csak vég időpontot adsz meg vagy a kezdő időpontra megbeszélés szükséges-t választasz, akkor a kezdő időpontnak 00:00-át vesz a rendszer
 • ha megadod a kezdő és a vég időpontot is akkor a két megadott időpont között leszel elérhető
 • ha a vég időpont korábbi, mint a kezdő időpont (pl. 20:00-05:00) akkor aznapra a kezdő időponttól 24:00-ig leszel elérhető, másnap viszont a másnapi megadott időponton kívül 00:00-tól a mai napra megadott vég időpontig is

Az aznapi és másnapi elérhetőségek megerősíthetőek a hirdetési felület, beállítások fülén. Lehetőség van szűkített időponton belüli megerősítésre, mind pozitív, mind negatív irányban (elérhető/nem elérhető). Az aznapi megerősítés a következőképpen befolyásolja a korábban megadott elérhetőségeket:

 • ha csak megerősíted, hogy elérhető vagy (időpontok nélkül) akkor nem befolyásolja a korábban megadott időpontokat, illetve ha nem voltál aznap elérhető (nem volt kitöltve sem a kezdő, sem a végdátum) akkor a megerősítés napját egész nap elérhetőnek tekinti.
 • ha időponttal együtt erősíted meg, hogy aznap elérhető vagy, akkor az felülírja az előzőleg beállított napi elérhetőséget (az elérhetőségnél leírtaknak megfeleően)
 • ha a nem elérhető megerősítést választod és nem töltöttél ki hozzá időpontot, akkor aznap nem leszel elérhető
 • ha a nem elérhető megerősítést választod és kitöltöttél hozzá időpontot, akkor aznap abban az időpontban leszel elérhető

Olvasd el 16 tippünket az eredményes hirdetéshez

A hirdetés feladásnál kérlek vedd figyelembe a hirdetői szabályzatot!

KIEMELÉS

Az oldalon több lehetőség is van a hirdetés kiemelésére. A hirdetési és kiemelési áraikról a bővetkező oldalon találsz információkat: hirdetési árak


Kredit vásárlás (kiemelés) ügyben kérlek vedd fel a kapcsolatot az oldal üzemeltetőivel az info[kukac]szexpartnerindex.hu címen.

Az árváltozás és az ingyen kiemelés jogát fenttartjuk.

BÖNGÉSZÉS ÉS KERESÉS AZ OLDALON

SZŰRŐFELTÉTELEK

Az oldal alapvető funkciója, hogy a hirdetők és a témában keresgélők egymásra találjanak. Ennek érdekében az oldalon egy összetett szűrő/kereső működik. A kereső a főoldalon a kiemelt hirdetések alatt található. A keresőpanelnek két állapota van: normál és lenyitott. Normál állapotban a gyorskereső ikonokat, a rendezést és az nézeteket érjük el, míg lenyitott állapotban a teljes szűrő rendelkezésre áll.


Gyorskereső ikonok:

 • szűrőfeltételek törlése []
 • szexpartner lányok []
 • masszőrök []
 • Budapesti lányok []
 • vidéki lányok []
 • lányok látható arccal []
 • most ráérő lányok []
 • fotógaranciás lányok []

További ikonok regisztrált vendégek számára:

 • Még nem látott lányok []
 • Kedvencek []

Rendezési lehetőségek:

 • regisztráció dátuma szerint
 • név szerint
 • kor szerint
 • nézettség szerint
 • likeok száma szerint
 • értékelés (összkép) átlaga szerint
 • utolsó belépés/képfeltöltés dátuma szerint
 • magasság/súly/mellbőség szerint
 • város/kerület szerint

Találati lista megjelenítési módja:

 • kis méretű képek []
 • közepes méretű képek []
 • nagy méretű képek []

A teljes szűrőfeltételek elérhetőek a szűrőpanel lenyitásával []. A szűrés a „keresés” gombbal indítható. A szűrőfeltételek csoportokra vannak osztva, melyeket a gyorskereső ikonok alatt elhelyezett menük segítségével tudunk kiválasztani.


A helyszín keresésnél az egyes megyék ki/be kapcsolásával szűrhetünk a megyékre. Amennyiben Budapesti kerületekre szeretnénk szűrni az országos térképen Budapestre kattintva tehetjük meg. Amennyiben a Budapest térkép az aktuális nézet a „keresés” gomb megnyomásakor, akkor az oldal a kerületekre fog szűrni, ellenkező esetben a megyékre.


ADATLAPOK

Az adatlap fejlécében a név és telefonszám mellett a következő visszajelző ikonok lehetnek:

 • a hirdető képei fotógaranciásak []
 • a hirdető szabadságon van []
 • a hirdető most elérhető []
 • a hirdető most online []
 • a hirdető megerősitette, ma elérető []

Regisztrált vendégek számára az adatlap fejlécében, jobb oldalon a következő akció ikonok lehetnek:

 • ajánló email küldése a hirdetésről []
 • levél küldése a hirdetőnek []
 • a hirdetés jelentése az adminnak []
 • megjelölés, hogy voltam vele []
 • kedvencnek jelölés []
 • megjelölés, hogy nem tetszik []

SAJÁT MEGJEGYZÉS A HIRDETÉSHEZ

Regisztrált vendégként saját megjegyzést fűzhetünk minden egyes hirdetéshez az adatlap alján elhelyezett mezőben. A megjegyzés privát, senki más nem látja, még a hirdető sem.


BESZÁMOLÓK

Regisztrált vendégeknek lehetőségük van megosztani élményeiket amelyeket az egyes hirdetőkkel szereztek. Ezt a hirdető adatlapján a beszámolók fülön tehetik meg. Lehetőség szerint minden mezőt töltsünk ki az élmények pontos leírásával. A csillagok és a dátum megadása kötelezők.


CHAT

Regisztrált vendégeknek lehetőségük van chatelni is hirdetőkkel. Ezt a hirdető adatlapján a chat fülön tehetik meg. A chat mentve lesz, és mindenki számára látható.

PARTNERI ÉS MÉDIA AJÁNLAT


Bannercsere

Nyitottak vagyunk minden hasonló tematikájú, igényességi lécet megugrott oldallal való bármilyen együttmüködésre és banner cserére. Bannercsere ügyben az info[kukac]szexpartnerindex.hu címen lehet felvenni a kapcsolatot. Jelenlegi bannereink itt megtalálhatóak.


Kölcsönös linkcsere

Lehetőség van kölcsönös adatlapi hirdetői linkcserére, amelynek technikai kialakítása után (napi XML fájl szinkron) minden olyan hirdető adatlapra, aki megtalálható mindkét oldalon kitesszük a partner oldali hirdető adatlapjának linkjét. Ez a "megtalálható még" szekció.


Kölcsönös regisztráció

További együttműködési lehetőség, hogy a hirdetők adatlapján elhelyezünk egy-egy linket (kölcsönösen), amely segítségével a partner oldalon rögtön létrejön az adott felhasználó profilja és hirdetése. Az adatokat a nálunk regisztrált adatokból tölti át a rendszer. A technikai kialakításhoz és részletekért kérjük vegye fel a kapcsolatot a szexpartnerindex.hu szexpartner kereső oldal üzemeltetésével.


Hirdetési felületek és árak

A hirdetési felületekről (bannerek) és áraikról a bővetkező oldalon találsz információkat: hirdetési felületek


AKTIVITÁSOK

SZEXUÁLIS AKTIVITÁSOK LEÍRÁSA

Mélytorkos francia: ennek során az egész péniszt beveszik a szájba, a törzsét enyhén meghajlítva, hogy feje részben lecsúszhasson az aktív fél torkán.


BIZTONSÁGOS SZEX

Szeretkezés során mindig tartsuk szem előtt a biztonságos szexet és figyeljetek a megfelelő védekezésre!

MASSZÁZSFAJTÁK LEÍRÁSA

Klasszikus masszázs: a klasszikus masszázs javítja a bőr, a bőr alatti rétegek és az izomzat vérellátását, hozzájárul a megfeszült és fájó izomzat ellazulásához, továbbá segíti a salakanyagok távozását a szervezetből. Magyarán: a rendszeres klasszikus masszázsnak köszönhetően bőre rugalmasabbá válhat, megelőzhet olyan fájdalmakat, amelyeket az izomzat feszülése okoz például a tarkó tájékán, a lapockák közt vagy derék táján. A klasszikus masszázs elősegíti az izomzatnak és az ízületeknek törésből vagy más sérülésből adódó, hosszas mozdulatlanság, mozgásképtelenség utáni gyógyulását. Ám ami talán a legfontosabb: egészében javulhat a közérzete, mert a masszázs nemcsak a testre, hanem a pszichikumra is jótékony hatást gyakorol. Azt, hogy az érintés oldja a belső feszültséget, már régen tudja az ember. S ezt az egyszerű, ámde hatékony „gyógyírt“ mindmáig használja is. A klasszikus masszázs fogásai jó kondícióban tartják az izmokat és az ízületeket, elősegítik a lerakódott sók távozását a szervezetből, de például a bélmozgásra is jótékonyan hathatnak.


Svéd/sport masszázs: a svédmasszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Eredeti formája ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. Simító, dörzsölő, gyúró és rezegtető mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. A svédmasszázs az izmok megmunkálására irányul: eltávolítja az izmokból a salakanyagot, az energiák áramlását optimális irányba tereli. Fizikai és neuro-hormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását: fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent (pl. stresszes fejfájás), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a ritkán használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.


Kényeztető/menedzser masszázs: A stresszel teli hétköznapok okozta kimerültséget és fáradtságot szüntethetjük meg e speciális masszázs segítségével, amely először relaxálja, majd felfrissíti mind a testet, mind a lelket. A svédmasszázs és a nyirokmasszázs alapfogásaira épülő, ellazító jellegű, igény szerinti erősséggel végzett masszázs, melynek célja a test és a lélek kényeztetése, felfrissítése. A masszázs az egész testre kiterjed; a fogások alkalmazásától függően nyugtató (relaxáló) és/vagy frissítő (gyúró mozdulatokon alapuló) hatása van. Munkájukban túlhajtott, feszültté vált embereknek különösen ajánlott. Nagyon kedvező hatású azoknak a vendégeknek, akik szellemi vagy ülőmunkát végeznek.


Lomi-lomi masszázs: a lomi-lomi (ma-uri vagy maori) masszázs a polinézek ősi gyógyító technikája(Új-Zéland, Hawaii-szigetek, Húsvét-szigetek), amely fizikai, lelki és szellemi szinten egyaránt tisztítja a szervezetet. A ma-uri masszázs nem csak a testtel, hanem a nagyon finom lelki szférával való kapcsolatot is jelenti, így hatását a szellemi területen is kifejti. A lomi-lomi masszázs során a vendég önbizalmat, melegséget, örömöt és szeretet kap, amelyekre oly nagy szüksége van, hiszen a szeretet és az öröm energiát ad, harmóniát teremt a test és a lélek között. A lomi-lomi masszázs különleges technikát igénylő masszázsfajta, amit akahunák, a hawaii gyógyító sámánok féltve őrzött titokként kezelnek a mai napig. Ahány család, annyi technika létezik: anyáról lányára, apáról fiúra száll a tudás és nem szívesen osztják meg másokkal. A polinézek ősi tudását, bölcsességét,sámánisztikus elveken alapuló, holisztikus gyógyítási rendszerét egyesítette, fejlesztette tovább és illesztette a mai kor elvárásaihoz Hemi és Katja Fox, létrehozva ezzel egy új, csodálatosan működő módszert, amely csökkenti a feszültséget, méregtelenít és energetizál, így szüntetve meg mind a lelki, mind a testi panaszokat. A lomi-lomi masszázs technikája eltér a megszokott európai technikáktól, mert a masszázs nem mindig a szív felé irányul. A test meleg olajjal való bekenése után a masszírozást a kéz, a kézfej és az alkar, illetve a könyök váltott lágy, de mélyre ható nyomástechnikájával végezzük. A masszázs alatt az egész testet masszírozzuk, mozgatva, nyomó, simító, vibráló mozdulatokkal. A ma-uri a végtelenül kellemes érzések ellenére is nagyon mélyen hat: a mozdulatok ritmikussága, ismétlődése, ringatása nagyon gyorsan ellazítja a testet és az elmét is. A lágy, hullámzó mozdulatokkal a bioenergiák áramoltatásával energiát juttatunk a kezelt testrészekbe, amely segíti a testi-lelki egyensúly stabilizálását. A lomi-lomi masszázs tantrikus jelleggel is bír, hiszen a tantrikus hagyomány a szanszkrit eredetű szót két részre osztva magyarázza: tan = lenni; tra = kitágítani, amit a teremtés "kiterjedéseként" és az eredethez való visszatéréseként értelmezünk. Ennek megfelelően a tantra a felszabadulásban való kiteljesedést jelenti, ahogy Osho, a nagy tantrikus mester mondja "A rózsa egy lehetőség a szépség számára, hogy megnyilvánuljon. A fizikai test egy lehetőség a szeretet számára, hogy megnyilvánuljon." A lomi-lomi (ma-uri) masszázs ugyanezt a testi-lelki kiteljesedést, a testi-leki összhang keresését biztosítja. A ma-uri masszázs ideális esetben ruhátlan masszázs, miközben a test intim területei végig biztonságosan takarva vannak. (Természetesen ez nem követelmény, csak tapasztalaton alapuló ajánlás.) A ruhátlanságnak több magyarázata is van: egyrészt a hosszú, a teljes testen lefutó és visszatérő, áramló mozdulatok energiáját, ívét, hullámát megtöri a fehérnemű; másrészt a ruhátlanság (ami nem mezítelenség!) szimbolikus is: a ruháinkkal és ékszereinkkel együtt levetjük a hétköznapi gondolkodásunkat, hiedelmeinket és nyitottan adjuk át magunkat az új élményeknek, tapasztalatoknak. Ne feledjük: a betegségeknek lelki oka (is) van: a testet és a lekelt együtt kell kezelni. Ami azonban a technikánál is fontosabb, az a figyelem, a lelki jelenlét, amit alkalmazunk a kezelések alatt; a szeretet, a jókedv, a derű, ami a munkát, a gyógyítást kíséri, és ami segíti a vendégeket a testi-lelki ellazulásban, a teljes feloldódásban. A masszírozás időtartamát az egyén fizikai és lelki (!) állapota határozza meg, általában 90 – 120 perc. Alkalmazása kúraszerűen fejti ki legjobban hatását(legalább heti vagy kétheti gyakorisággal és legalább 4-5 alkalom ajánlott), de egy, lélekben is e masszázsra ráhangolódó vendéggel már egy alkalommal is észrevehető javulást érhetünk el.


Csokoládé masszázs: egy érzéki csokoládé-masszázs kitűnő választás azoknak, akik gyorsan feledni szeretnék a napi stresszt, hiszen a csoki-masszázs egy igazán mélyen relaxáló, lazító masszázskezelés. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti a test és a lélek harmonikus feltöltődését, így egy csokoládés masszázs során a test és a lélek egyaránt megszabadulhat minden feszültségtől, esetleges fájdalomtól. Az évszázadok óta afrozidiákumnak tartott csokoládé nagyon gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben. Az aminosavak elősegítik a boldogsághormonok képződését: a szerotonin és az endorfinok nyugtatnak és enyhítik a stresszt. A másodlagos növényi anyagok (ún. flavonoidok), amelyekből nagyon sok van a kakaóban, antioxidáns hatásúak, élénkítik a vérkeringést, védenek a szabad gyököktől, így a csokoládé gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását és így lassítja az öregedést is. A csokoládés masszázs pótolja a hiányzó ásványi anyagokat, és a természetes kakaóvaj, amelyet már az aztékok is használtak, nedvességgel és vitaminnal látja el a bőrt; feszesíti és egyúttal bársonyosan simává teszi. A csoki-masszázs során általában nyers (cukor- és tartósítószer-mentes) csokoládét használnak és (bőrtípus szerint) valamilyen növényi olajjal (mandula- vagy jojoba) dúsítják. Így a csoki mindvégig kenhető és puha marad.


Thai masszázs: a tradicionális thai masszázst a földön végzik, a vendég egy matracon fekszik, masszázs közben a masszőr körbejárja, néha hanyatt-, néha hason fekvő, néha pedig ülő helyzetben masszírozza. A masszírozás a talptól a fejig, minden testrészre kiterjed. A thai medicina szerint a testben keringő életerő egy csatornahálózaton járja be a testet, a thai masszázs alaptechnikája részben e csatornák ujjnyomással történő masszírozásából, részben bizonyos izmok, ízületek nyújtásából, kimozgatásából áll. Mivel ez egy nyomópontos, segédanyag és segédeszköz nélküli masszázs, a kedves vendég kellemes, kényelmes laza pamut nadrágban és pólóban fekszik (Kérem hozzon magával!). A masszőr a fogások széles palettáját használja: hüvelykujja, tenyere, ökle, sarka, talpa és lábfeje egyaránt részt vesz a masszázs folyamatában, miközben a hagyományos hason és háton fekvő masszázspozíciók mellett néha megemeli, nyújtja kliense kezeit, lábait, felülteti, megfordítja, vagy óvatosan ráül vagy áll bizonyos testrészeire.


Zsírégető masszázs: a zsírégető vagy cellulit masszázs a narancsbőr (vagy más néven cellulit) kezelésére használt, speciális masszázs. A narancsbőr (cellulit) a test bizonyos részein kialakult zsírfelesleg következménye, amelytől a kor előrehaladtával egyre jobban elsavasodószervezet nem tud megszabadulni. A modern kori életmód miatt a nyirokrendszerünk is elégtelenül működik, e miatt pedig a zsírsejtek között felgyülemlenek a salak- és méreganyagok. A kötőszövet a zsírral együtt ezeket is magába zárja, azonban a felgyülemlő zsír és a káros anyagok hatására a kötőszövetben megszakadnak a kollagénrostok és azelasztinszálak; ezek a megrongálódott szálak pedig nem tudják megfeszíteni a szöveteket, így azok egyenetlenül kitüremkednek. A masszázs karcsúsít, átformálja a testkontúrt. A kezelés, bár kissé fájdalmasan, de természetes és hatékony módon segít eltüntetni a narancsbőrt: aktivizálja a vér- és nyirokkeringést, ezáltal az érintett területről kiürül a salakanyag; az igen intenzív mechanikai behatásra a zsírraktárak lebomlanak, rugalmasabb lesz a bőr. A rendszeres kezelés újraépíti az elfáradt, elöregedett bőrt, kitisztítja az ereket és a nyirok rendszert. A masszázst fekvő helyzetben végzik, általában a derék alatti tájékon (bár gyakran a felkar narancsbőrét is sikerrel kezeljük!), speciális krémmel. A masszázst követő testtekercselés a bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé teszi. Látható és fenntartható (!) eredmény csak gyakori és rendszeres kezeléstől és bizonyos életmódbeli változások betartásától várható! A javasolt terápia egy minimum 10, maximum 15 alkalomból álló, 4-5 hét alatt lefutó kezeléssorozatból áll, amely után egy 2-3 hónapos pihenő indokolt. Az egyes alkalmakkor a kezelés egy kb. 70 perces nagyon intenzív, a speciális krémet a bőrbe bedolgozó, "zsírtörő" masszázsból áll, amelyet egy testtekercseléssel (fóliázással) előkészített kb. 20 perces (izzasztó) pihenés követ. Az első két kezelés jellemzően fájdalmas, de miközben a szervezet "átáll" a kúrára a terápia már kellemesebb. Egy-két alkalomtól ne várjunk csodát; az azonnali eredményt hirdető 25-30 perces cellulit-masszázs kezelések nem a vendégek érdekeit szolgálják!


Talpmasszázs: a talp masszírozásával növeljük a szervek energiaszintjét. A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit, ezáltal serkenti a szervezet méregtelenítését, támogatja a belső szervek karbantartását. A talpreflex-zóna masszázs sikeres, ősrégi módszer a betegségek megelőzésében és kiegészítő kezelésében. Mivel szerveink a testünkben futó energiapályákon keresztül összeköttetésben vannak lábaink bizonyos területeivel, a zónák masszírozása reflexszerű választ vált ki a megfelelő testtájakon. Így serkenti egyes szervek funkcióját, máshol viszont enyhíti a túlterhelést, segít az energiablokk feloldásában. Jól kombinálható más alternatív gyógymódokkal (pl. diétákkal, salaktalanító kúrákkal) is. A többi kezelés hatását fokozza, így a gyógyulást felgyorsítja. Pozitívan hat szív- és keringési panaszoknál; kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, a merevedési zavarokat, a prosztataproblémákat (idősebb férfiaknál kifejezetten ajánlott megelőzésre!), az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is. A leírtak ellenére nem minden betegség gyógyítható kizárólag talpmasszázzsal. Komolyabb panaszok esetén feltétlen más módszereket is kell alkalmazni. Mellékhatások nem fordulhatnak elő, bár a tünetek eleinte felerősödhetnek; ilyenkor átmenetileg rövidebb és enyhébb kezelésre van szükség.


Mézes masszázs: a méz gyógyító erejét hasznosító módszer kiválóan alkalmas a szervezet tisztítására, méregtelenítésére. A masszázs során az adott testrészre felhelyezett - értékes enzimekben, vitaminokban és csíraölő anyagokban gazdag - mézet vagy méz-joghurt keveréket speciális fogásokkal dolgozzuk a bőrbe, jellegzetes vákuumhatást létesítünk. A méz vitamin, és ásványi-anyag tartalma a kezelés során mélyen bejut a bőrbe és a klasszikus masszázstól eltérő módon végzett kezelés során új ingerek jutnak a belső szervekhez. A mézes masszázs erősen salaktalanító hatású, a pórusokban mélyen elhelyezkedő szennyeződéseket is a felszínre hozza. A mézes ill. mézes-joghurtos masszázs bőrszépítő hatású: rövid időn belül megerősíti a testkontúrokat, feszessé teszi a bőrt, javítja rugalmasságát. A mézes masszázs hatékonyan alkalmazható: gerincbántalmak, nyak-, váll- és hátfájdalmak, reumatikus panaszok, neuralgiák, ízületi problémák, fájdalmak, hólyagbántalmak, migrén, visszatérő fertőzések, krónikus kimerültség és depresszió esetén.


Aroma masszázs: a lazító, stresszoldó, gyengéd, teljes testmasszázst az aktuális állapothoz választott illóolajok, vagy azok kombinációinak felhasználásával egészítik ki. Hatására intenzívebbé válik a masszázs relaxáló, energizáló és vitalizáló ereje. Kiknek ajánljuk? Erősen kimerült, agyonhajszolt, nagy stressznek kitett embereknek.


Száraz kefés masszázs: félkemény sörtéjű kefével, vagy kókuszkesztyűvel, speciális technikával végzett simogató masszázs, mely fokozza a bőr vérkeringését, eltávolítja a bőr legfelső rétegéről az elhalt hámsejteket, így simábbá, elevenebbé válik a bőrfelszín, ezáltal előkészíthető különböző bőrtápláló pakolásokra is. Emellett méregtelenítő kúrák során, cellulitis kezeléskor is kitűnően alkalmazható az anyagcserét élénkítő hatása miatt. A kezelés időtartama: 20 perc.


Relaxációs masszázs: nagyon jó stressz-oldó, ellazító masszázs. A nyugtató jellegű fogások hozzásegítenek a test elernyedéséhez, pihenéséhez. Hatására az idegek megnyugszanak, az izmok görcsös feszessége jelentősen oldódik. A masszázs közismerten javítja a vérkeringést, rugalmassá teszi az izmokat, és serkenti az izmok és kötőszövetek oxigén ellátását.


Hátmasszázs: különleges terápiás masszázsprogram, melyet kifejezetten a feszültség csökkentésére és a relaxáció elősegítésére hoztunk létre. A mai stresszes városi életvitelű emberek általános problémája a nyak és a vállak feszessége, fájdalma, melyet az irodai munka, a számítógép előtti ülés, a helytelen testtartás okoz. Ez a 30 perces hátkezelés elűzi a fájdalmat, mivel kimondottan a nyakra, a vállra és a hátra koncentrál.


Erotikus masszázs: erotikus masszázs vagy érzéki masszázs használatát a masszázs technikák különleges módszerével lehet elérni, elősegíti a szexuális magabiztosságot. Régóta itt volt az óta még egyszer használják gyógyászati célokra és természetesen alkalmazzák erotikus energiák felszabadítására is. Itt kivettem egy mondatot. Erotikus masszázs általában jellemzően stimulálja az erogén zónákat, és áramoltatja a szexuális energiát.


Négykezes masszázs: felejthetetlen élmény a testnek és a léleknek! Ideális stressz oldás és relaxálás mindazoknak, akik különleges masszázsélményre vágynak. A masszázs alatt a vendégünk egyszerre két masszőz tapasztalt, gyakorlott érintését élvezheti, miközben professzionálisan, szinkronban masszíroznak egyénre szabott technikák ötvözésével. Az összeszokott párosok nagy rutinnal rendelkeznek, hogy átadhassák a teljes nyugalom érzését, aminek kellemes hatásait vendégünk emlékeiben garantáltan megőriz. Lágy, hullámzó mozdulatok segítik az ellazulást, de a szakszerű masszázstechnika mindig jelen van. A teljes odafigyeléssel és harmóniában együttműködő masszőzök munkáját tovább mélyíti az is, hogy a női és férfi energiák tökéletes egyensúlyba kerülnek általuk...


Férfiasság terápia: férfi energiák felszabadítására fókuszáló, nemiség chakrákat megnyitó teljes testre kiterjedő kezelés, ami egy energetizáló masszázzsal kezdődik, majd ezt követi a különleges MANHOOD masszázs, aminek lényege, hogy a férfi chi energiát felszabadítsuk, és a megfelelő helyre áramoltassuk. A masszázs jellegzetessége, hogy a kezelés középső MENHOOD szakasza nem hason fekve, hanem háton pihenve történik, így az érintett területek a mellkas, a has, a karok, valamint a lábak első és belső része. A Tao a nemiség energiáját, annak egyensúlyát használja ahhoz, hogy a fizikai és mentális funkciók rendszerint működjenek, így segítve az egészség fenntartását. Ezt követően a megújult energiák felhasználásával kerülhet sor a Tantra masszázsára díjmentesen, ami ismételten nagy energiamozgatással a belső feszültségek levezetését teszi lehetővé. A kezelések célja, a programba beépített fizikális-, mentális egészségmegőrzés, és a férfiasság megőrzése.


Urut Batin masszázs: Urut Batin egy hagyományos maláj mély szöveti masszázs technika, amely segíti a testet a vérkeringésben, és több vért áramoltat a péniszbe. Növekvő ereje elősegíti az erekciót és javítja a szexuális állóképességet. Ez egy kimondottan erős masszázstechnika, amit az alhason a combok belső-, és felső részén végeznek a masszőzök, hogy elérhessék erősebb nyomásokkal a mélyszöveti részeket. Természetesen az erős masszázs „fájdalmát” csillapíthatja a program végén a Lingham masszázzsal díjmentesen, amennyiben igényt tart rá.


Hedonista masszázs: a hedonista, olyan ember, aki azt vallja, hogy az emberi élet célja az érzéki örömök, gyönyörök átélésére törekedni. Mi is lehet annál jobb, amikor 4 masszőz ugyan azon időben arra törekszik, hogy a legtökéletesebben érezd magad? Az egész testre kiterjedő masszázst 4 elbűvölő masszőz egyszerre, összehangoltan követi el...


Csúszkamasszázs: Az érzéki csúszka masszázsnál test érintkezik a testtel. Az ismétlődő mozdulatok előkészítik a testet és a lelket a gyönyörre. Az érintés kedvezően hat a fizikai és pszichés állapotunkra, az érzéki csúszka masszázsra ez fokozottan igaz. Kevesen tapasztalják meg, hogy a test egésze erogén zóna, egy profi masszőz, masszőr azonban tudja, hogyan kell úgy nyúlni a testhez, hogy minden érinzés izgató legyen és mindent bevetve juttatja el Önt a gyönyörhöz. Az érzékek nagyon magas fokát tapasztalhatja meg, ha minél lassabban kapja az érintést, nyomást, húzást. A csúszka masszázs a test egészére kiterjed, a test minden sejtjét izgalomba hozza. Bár az érzéki csúszka masszázs érinti a test összes érzéki pontját, mégsem keverendő össze a szexmasszázzsal, ami kifejezetten a nemi szervekre irányul!


MIT JELENTENEK A KÖVETKEZŐ RÖVIDÍTÉSEK?

SZT: Szextündér

BN: Bérnőstény

SZOLGÁLTATÓ: Bérnőstény

BASZOBA: Találkára berendezett helyiség

MT: Makktárs

NMT: Nem Makktárs

BF: Barátnő Feeling (vagy Free Feeling)

NF: Natúr Francia

NFV: Natúr Francia Végig

NFVSZ: Natúr Francia Végig Szájba

KF: Kölcsönös Francia

DT: Deep Throat, mély torok

NA: Natúr Action

FV: Farok Verés

TÉ: Testre Élvezés

TP: Time Pressure

IRODA: Ahol több lány van együtt.

MENEDZSER: Ügyintéző

PLPK: Piros Lámpás Panel Kuckó, lakótelepi bérlakás

SZEXHÁROMSZÖG: Budapesten a Szent István körút - Pozsonyi út - Ipoly utca - Váci út határolta területen

WARNING: Figyelmeztetés veszélyre


SEGÍTSÉG ÉS KAPCSOLAT

Az oldalon számos módon kapcsolatba léphetsz a szerkesztőséggel, ezek (láblécben):

 • Kapcsolat: itt tudsz közvetlen levelet irni az üzemeltetőknek, minden támában.
 • Ötletláda: amennyiben ötleted vagy észrevételed van az oldallal vagy annak működésével kapcsolatban itt tudod beküldeni.
 • Kérdezz-felelek: ha publikus, mások számára is érdekes kérdésed van, tedd fel! A választ mindenki fogja látni.
 • Segitség: a jelen dokumentum, melyet érdemes elolvasni, hiszen számos kérdésedre választ kaphatsz.
 • Továbbá küldhetsz e-mailt az info[kukac]szexpartnerindex.hu cimre vagy felveheted velünk a kapcsolatot a +36305077908 számon.

Társkereső oldalunkon egyre több a hirdető és a szexpartnert kereső is. Folyamatos fejlődésünket megnézheted az Alexa oldalon is!

TÖLTÉS

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem