szexpartner index a megbizható szexpartner és masszázs kereső

Ma Rajmund, Zelma napja van

SZABÁLYZAT

HIRDETŐI SZABÁLYZAT

1. Általános Szerződési Feltételek

a. Minden hirdető köteles elfogadni az oldal Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF).

b. A szexpartnerindex.hu portálon csak 18. életévüket betöltött személyek tehetnek fel magukról erotikus hirdetéseket.

c. A szexpartnerindex.hu oldalon szigorúan tilos a hatályos jogszabályokba ütköző tevékenységet folytatni. Ide vonatkozó jogszabályok:

- 1999. évi LXXV. törvény 11.§: "Tilos írásban, kép- vagy hangrögzítő, illetve más berendezés útján más személy szexuális szolgáltatását felajánlani, azt reklámozni vagy ilyen cselekményekben közreműködni."

- 1999. évi LXIX. törvény 145.§: "Aki a külön jogszabályban meghatározott tilalmat megszegve szexuális szolgáltatást írásban, kép- vagy hangrögzítés, illetőleg más berendezés útján felkínál, reklámoz vagy az ilyen cselekményben közreműködik, százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható. (2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik."


2. Hirdetésekre vonatkozó szabályok

a. Minden hirdető felelősséggel tartotik a saját maga által feltöltött hirdetésekért.

b. Csak saját magadról adhatsz fel hirdetést, illetve csak saját adatokat adhatsz meg, beleértve az elérhetőségedet is.

c. Minden természetes személy csakis egy aktivált hirdetést adhat fel.

d. A hirdetések statisztikáinak nem használatszerű manipulálása tilos és kizárást von maga után.


3. Képekre vonatkozó szabályok

a. A hirdető a szexpartner hirdetés feladásával kijelenti, hogy a hirdetés erotikus képei Őt ábrázolják.

b. A hirdetéshez feltöltött nyitó kép ajánlottan egész alakos legyen, de legalább a felsőtestnek és az arcnak (lehet kimaszkírozva is) kötelezően kell látszódni rajta.

c. A nyitókép csak egy képet tartalmazhat, nem lehet több képből összevágott kép.

d. A nyitókép nem tartalmazhat fedetlen nemi szervet, amennyiben női masszőr vagy a mellbimbók sem látszódhatnak valamilyen takarás nélkül.

e. A feltöltött képek minimális felbontása 484x624 pixel.

f. Minden hirdető legalább 5 fényképet köteles feltölteni.

g. A fényképeken való utómunka lehetséges, de tilos a valóságot nagy mértékben eltorzító képeket feltölteni (pl.: erősen megnövelt mellméret, nagyobb magasság stb).


4. További szabályok

a. A jelentett hirdetések kivizsgálásra kerülnek.

b. Tilos sértő/elfogadhatatlan hangnemben véleményt nyilvánítani hirdető szexpartnerekről és konkurens oldalakról (pl.: beszamolók és rosszlányok)

c. Szigorúan tilos más felhasználót, szexpartnert faji, vallási vagy etnikai alapon megsérteni. Ezek azonnali kizárást vonnak maguk után (ázsiai szexpartnerek, afrikai szexpartnerek és roma szexpartnerek).

c. A szabályok megsértése esetén az oldal üzemeltetőinek jogában áll a hirdetés szóban forgó részeit módositani vagy törölni.

TÖLTÉS

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem