szexpartner index a megbizható szexpartner és masszázs kereső

Ma Valéria napja van

Szexistennő +36702317167 szexpartner
Mátészalka

non-stop

elérhető

fotógarancia

jelentés

Szopócsoda várlak benneteket egy bőnyálas mélytorkos franciára

Szexistennő hivása/meglátogatása során kérlek hivatkozz a szexpartnerindex.hu szexpartner kereső oldalra, hogy ezzel is segitsd fejlődésünket!


név

Szexistennő

hirdetés típusa

szexpartner

telefonszám

+36 70/231-7167

helyszín

Mátészalka Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

 hirdetőnél
hirdető

36 éves heteroszexuális nő

várt vendégférfi, több férfi (18-99 évig)
időtartamnegyed-, fél-, egy-, több óra
e-mail cím

non-Stop elérhető igen


Tetszenek hirdetőnk szexi képei? Kérj tőle még több képet!

A legutolsó képfeltöltése óta 1 alkalommal kérték a hirdetőt, hogy töltsön fel még pár szexi képet!

megjelenés

alkatmolett
magasság169 cm
súly70 kg
Mellbőség95 cm
Derékbőség80 cm
Csípőbőség112 cm
Hajfekete
Szemkék
Bőrszínfehér
Intim tájéktermészetes
Szilikon cicik
Piercing
Tetoválás
Dohányzik

bemutatkozás

Sziasztok Én egy szopócsoda vagyok az ágyban,autóban-Élvezz a Torkomba! amit ki szeretnél próbálni azt velem megteheted!Csúcsszuper szopatásra esetleg brutális jó baszásra vágyók keressenek!!! Ki lehet próbálni popsit ökölszex majd mélytorkos francia!Győrteleken vagyok található autós kaland- magánszámot és romákat nem vállalok! Aki szereti a tüzes puncit a nagy segget dugni és öklőzni bátran jelenkezzen mert én örömmel-élvezettel teljesítem! és privát számot nem veszek fel. Autós kaland. Nagy méretű emberek is jelentkezhetnek bátran! Bármilyen méretű is a farkad,-LEVESZEM TOROKRA!-és ott a torkomba élvezel bele. A kor az nem lényeg nem foglalkozom vele. Bármit amit szeretnél kipróbálni,de nincs aki megadja neked,kinyalhatod,ujjazhatod,vibrátorozhatod,baszhatod édes nedves forró "lyukaimat"-Tőlem,finom köpködős zacsi és golyónyalogatós mélytorkos bőnyálas pornós szopást kapsz,ökölszex az csak a puncimba!!!-pisiszex,bármi amit otthon nem kaptok meg!Odaadó és irányítható vagyok!-Imádom a Spermát! Győrteleken vagyok megtalálható. Képek videók valósak ami a képen és a videókon van az mind én vagyok és én csinálom. Nem kamu képek nem kamu videók.Csinálj Bátran Kameráddal-Telefonoddal Te is Fotókat Videókat (arccal is)Rólunk! Imádom-EGYSZERRE TÖBB FÉRFIVAL- EGÉSZ NAP AKÁR TÖBB NAPON ÁT IS FOLYAMATOSAN- házibulikba,legénybucsukba-összeszokott baráti társasághoz Kanbulikba maximum 30(pasi) főig-!!!-ALVÁS NÉLKÜL TÖBB NAPON ÁT BÍROM!!!Bátran jelentkezzetek és a kamusok hanyagoljanak ne is hívjanak magánszámot nem veszek fel!Drogos és alkoholos állapotban lévőket nem fogadok Szexben mindent szeretek, igy mehet minden kölcsönösen, oda-vissza.Nálam nincs lehetetlen, csak megvalósítható! Csak a Te Fantáziád szab határokat miket csinálhatunk Együtt!!Ha vannak vágyaid, perverzebb dolgok izgatnak, kiszeretnéd próbálni hívj fel bátran. Élvezem ha élvezed,de én is szeretek élvezni! MINDEN TITKOS VÁGYAD KIELÉGÍTEM !!! AMIKET BEVÁLLALOK TÉNYLEG SZÍVESEN ÖRÖMMEL ÉLVEZETTEL CSINÁLOM!!! Számomra fontos , hogy a vendégeim , és én is jól érezzük magunkat-elégedetten és maximálisan kielégítetten kegyetlenül kifacsarva-az utolsó cseppig,teljesen kiürült zacskóval engedjem el!-Szeretem a Forró Fehér Sűrű Gecit!!!-Ne csak itt a fotóimra videóimra verd ki a farkadat!-Gyere el érezzük egymást,élvezz velem együtt!!! puszi csók izabella IMÁDOK SZOPNI ÉRZÉKIEN BŐ NYÁLASAN MÉLYTORKOSAN ÍGY MÉG NEM SZOPTÁK LE A FASZODAT PRÓBÁLD KI:) Amit még érdemes tudni rólam: FOTÓZÁST ÉS KAMERÁZÁST IS VÁLLALOM!

aktivitások

Aktus
Kézi levezetés
Kölcsönös francia
S.O.S. francia
Natúr francia
Natúr francia (testre)
Natúr francia (arcra)
Natúr francia (szájba)
Mélytorkos francia
Kényszerfrancia
Lenyelés
Csók (szimpátia esetén)
Kebelszex
Bulikra is elkísérlek
Legénybúcsúra is elmgyek
Striptíz
Közös fürdés
Közös maszturbáció
Kösös pornófilm nézés
Fotózás/videozás
Újjazás
Vibrátoros játék
Éles leszbi b.nőmmel
Szüzesség elvétel
Szerepjáték
Domina
Lábimádat
Prosztata masszázs
Fenekelés
Taposás
Öklözés
Popó izgatás férfiaknak
S/M

EGYÉB AKTIVITÁS

  • Szeretem ha keményen dugnak-KUTYAPÓZBAN (ekkor mélyenTövig)kemény faszall dugják a popóm puncim

személyiség

Ezt nézem meg először egy férfinKeze
Kedvenc italMindegy
Kedvenc virágRózsa
Kedvenc parfümRózsa
Kedvenc könyv, újságKáma-Szútra
Kedvenc zeneRep
Kedvenc film, sorozatHorror
Kedvenc szexuális pózomKutya,meg az összes létező pózt imádom
Legextrémebb szexuális kalandom2 napig tartó kanbuliban-egyedül NŐ 30 pasival
Leszbikus kalandomNem volt IMÁDOM A FASZT és a GECIT
Hány évesen veszítettem el13
Férfi ideálomMindegy

környezet

Egyedül fogad
Füstmentes lakás
Légkondis lakás
Újépítésű lakás

statisztika

Hirdetésfeladás2024. 02. 01.
Utolsó képfeltöltés2024. 04. 18.
Utolsó belépés2024. 02. 01.

A hirdetés forrása: rosszlanyok.hu

SZEXPARTNER HIRDETÉS ADATLAP

Az ország legrészletesebb keresőjével tudsz a szexpartner hirdetők között keresni igényeid szerint. A rosszlányok az alábbiakat szokták hirdetni az adatlapjukon: aktus, natúr francia, gumis francia, natúr francia végig szájba vagy testre, popó (anál), szado mazo, domina, közös fürdés, közös maszturbálás stb. Az adatlap felső részén található a szextárs neve és telefonszáma. A hirdetők szex képei, mind a valóságot tükrözik, aki esetleg kamuképes hirdetést talál kérjük jelezze. A fotógaranciával rendelkező rosszlányok képeiről mi is meggyőződtünk, hogy ők vannak a képen, nem régebbiek 1-2 évnél, és nincsenek erősen fotoshopolva sem. A fotógaranciát az adatlap jobb felső sarkában elhelyezett fotógarancia logó jelképezi. A szexrandi lányok lehetnek budapestiek és vidékilány hirdetők egyaránt. Van, hogy egy lakásban akár 2-3-4 partner is fogad vendégeket. Ebben az esetben akár édes hármast is kezdeményezhetsz a rosszlányokkal. Ha egy címen több lány rendel akkor, a hirdető adatlapján megtalálod a barátnőjét is, aki szintén bevonható a szexrandiba vagy akár együtt is mennek escortra. Rosszlányok mellett dominák is hirdetnek az oldalon. Minden társ után kutató látogató megtalálja az igényeinek megfelelő hirdetőt oldalunkon, legyen szó akár fullos szexi lányokról vagy valamilyen rétegízlést lefedő hirdetőkről. A szexpartner keresőn a legnépszerűbb szűrő feltételek a korra és mellméretre szűrés így ezek a találati listába is kikerültek. Már a főoldalon ki tudod keresni a nagymellű lányokat, vagy ha vékony kecses alkalmi partnerre vágysz itt szintén megtalálod az ilyen szex hirdetéseket. Az oldalon hirdetnek tini lánykák, de szigorúan 18 éves kor felett, 25-35 év közötti hölgyek és MILF-ek is. MILF aki már középkorú de nagyon jól karban tartja a testét, így fiatal srácok is előszeretettel szexelnek velük. Az ilyen partnerekre a pornófilmek hatására egyre nagyobb a kereslet napjainkban A lányokról szoktak riportok is készülni, melynek segítségével jobban megismerheted, hogy kihez is mész randira. Ezek a riportok a Magazinban kapnak helyet. Több lány rendelkezik Night Clubos múlttal, könnyen lehet, hogy egy sztiptíz bárban (striptease bár) már találkozhattál vele. Amennyiben a hirdető megtalálható a rosszlányok weboldalon, azt az adatlapján elhelyezett linken érheted el. Részletes keresőnk segítségével szűrj, keress és telefonálj!

TÖLTÉS

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem