szexpartner index a megbizható szexpartner és masszázs kereső

Ma Fülöp, Jakab napja van

Nicole +36300849428 szexpartner
Budapest

elérhető

fotógarancia

jelentés

rosszlányok.hu

Nicole hivása/meglátogatása során kérlek hivatkozz a szexpartnerindex.hu szexpartner kereső oldalra, hogy ezzel is segitsd fejlődésünket!


név

Nicole

hirdetés típusa

szexpartner

telefonszám

+36 30/084-9428

helyszín

Budapest IX.kerület

 hirdetőnél
hirdető

27 éves heteroszexuális nő

beszélt nyelvekangol
várt vendégférfi (30-55 évig)

kedd-péntek 10-18-ig elérhető
szombat-vasárnap nem elérhető


Tetszenek hirdetőnk szexi képei? Kérj tőle még több képet!

A legutolsó képfeltöltése óta 0 alkalommal kérték a hirdetőt, hogy töltsön fel még pár szexi képet!

megjelenés

alkatsportos
magasság163 cm
súly55 kg
Mellbőség100 cm
Hajfekete
Szemzöld
Bőrszínfehér
Szilikon cicik
Piercing
Tetoválás
Dohányzik
Szexi ruhában fogadlak

bemutatkozás

Szia! *********************************** Hamarosan már csak masszázs kategóriában leszek elérhető! Ami kizárólag masszázst jelent! *********************************** !!! Ha még nem ismerjük egymást, telefonon tudunk időpontot megbeszélni! Rejtett számot nem veszek fel! Ha már jártál nálam Whatsapp üzenetben is válaszolok.!!! -Egyedül várlak újépítésű otthonomban, barátnő és egyéb zavaró körülményektől mentesen! Nem fog csalódás érni, a képek és a videók 100%-ban megegyeznek a valósággal, ahogy a korom és egyéb adatok is! A külsőm és a kisugárzásom ne tévesszen meg, ha te kedves vagy velem én is az leszek :))) A határozottság nem összekeverendő a nagyképűséggelflegmasággal! Nincs mitől tartanod, a célom hogy jól érezzük magunkat egymással és visszavágyj hozzám :)- Kizárólag igényes és valóban minőséget kereső férfiakat várok, akik tudják értékelni egy tapasztalt, szenvedélyes nő társaságát! "After", bulik és egyebekre nem vagyok partner! Bejelentkezés : a legjobb ha 2-3 órával tervezett érkezésed előtt vagy még annál előbb ! De a legjobb, ha minél előbb jelzel, hogy szeretnél találkozni velem :) Ha nem sikerül megérkezned, vagy nem mondod le időben a randinkat, nem fogok több esélyt adni! A megadott elérhetőség a FIX, amit mindig frissítek, illetve ha az elérhetőségi időn túl a "Most hívj, felveszem a telefont" jelzést látod, akkor is elérsz.

aktivitások

Aktus
Kézi levezetés
Kölcsönös francia
S.O.S. francia
Natúr francia
Natúr francia (testre)
Natúr francia (arcra)
Natúr francia (szájba)
Mélytorkos francia
Kényszerfrancia
Lenyelés
Csók
Kebelszex
Bulikra is elkísérlek
Legénybúcsúra is elmgyek
Striptíz
Közös fürdés
Közös maszturbáció
Kösös pornófilm nézés
Fotózás/videozás
Újjazás
Vibrátoros játék
Éles leszbi b.nőmmel
Szüzesség elvétel
Szerepjáték
Domina
Lábimádat
Prosztata masszázs
Fenekelés
Taposás
Öklözés
Popó izgatás férfiaknak
S/M


személyiség

Férfi ideálomGáláns úriember :)))

környezet

Egyedül fogad
Füstmentes lakás
Légkondis lakás
Újépítésű lakás

statisztika

Hirdetésfeladás2023. 12. 08.
Utolsó képfeltöltés2024. 04. 26.
Utolsó belépés2023. 12. 08.

A hirdetés forrása: rosszlanyok.hu

SZEXPARTNER HIRDETÉS ADATLAP

Az ország legrészletesebb keresőjével tudsz a szexpartner hirdetők között keresni igényeid szerint. A rosszlányok az alábbiakat szokták hirdetni az adatlapjukon: aktus, natúr francia, gumis francia, natúr francia végig szájba vagy testre, popó (anál), szado mazo, domina, közös fürdés, közös maszturbálás stb. Az adatlap felső részén található a szextárs neve és telefonszáma. A hirdetők szex képei, mind a valóságot tükrözik, aki esetleg kamuképes hirdetést talál kérjük jelezze. A fotógaranciával rendelkező rosszlányok képeiről mi is meggyőződtünk, hogy ők vannak a képen, nem régebbiek 1-2 évnél, és nincsenek erősen fotoshopolva sem. A fotógaranciát az adatlap jobb felső sarkában elhelyezett fotógarancia logó jelképezi. A szexrandi lányok lehetnek budapestiek és vidékilány hirdetők egyaránt. Van, hogy egy lakásban akár 2-3-4 partner is fogad vendégeket. Ebben az esetben akár édes hármast is kezdeményezhetsz a rosszlányokkal. Ha egy címen több lány rendel akkor, a hirdető adatlapján megtalálod a barátnőjét is, aki szintén bevonható a szexrandiba vagy akár együtt is mennek escortra. Rosszlányok mellett dominák is hirdetnek az oldalon. Minden társ után kutató látogató megtalálja az igényeinek megfelelő hirdetőt oldalunkon, legyen szó akár fullos szexi lányokról vagy valamilyen rétegízlést lefedő hirdetőkről. A szexpartner keresőn a legnépszerűbb szűrő feltételek a korra és mellméretre szűrés így ezek a találati listába is kikerültek. Már a főoldalon ki tudod keresni a nagymellű lányokat, vagy ha vékony kecses alkalmi partnerre vágysz itt szintén megtalálod az ilyen szex hirdetéseket. Az oldalon hirdetnek tini lánykák, de szigorúan 18 éves kor felett, 25-35 év közötti hölgyek és MILF-ek is. MILF aki már középkorú de nagyon jól karban tartja a testét, így fiatal srácok is előszeretettel szexelnek velük. Az ilyen partnerekre a pornófilmek hatására egyre nagyobb a kereslet napjainkban A lányokról szoktak riportok is készülni, melynek segítségével jobban megismerheted, hogy kihez is mész randira. Ezek a riportok a Magazinban kapnak helyet. Több lány rendelkezik Night Clubos múlttal, könnyen lehet, hogy egy sztiptíz bárban (striptease bár) már találkozhattál vele. Amennyiben a hirdető megtalálható a rosszlányok weboldalon, azt az adatlapján elhelyezett linken érheted el. Részletes keresőnk segítségével szűrj, keress és telefonálj!

TÖLTÉS

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem