erotikus masszázs index a megbizható szexpartner és masszázs kereső

Ma Gedeon, Johanna napja van

Roxi +36702892675 masszázs
Budapest

fotógarancia

jelentés

Engedd, hogy kényeztesselek!

Roxi hivása/meglátogatása során kérlek hivatkozz a szexpartnerindex.hu szexpartner kereső oldalra, hogy ezzel is segitsd fejlődésünket!


név

Roxi

hirdetés típusa

masszázs

telefonszám

+36 70/289-2675

helyszín

Budapest XIV.kerület

 hirdetőnél
hirdető

50+ éves heteroszexuális nő

várt vendégférfi (18-85 évig)
időtartamegy-, több óra
e-mail cím

hétfő-péntek 10-19-ig elérhető
szombat-vasárnap 10-17-ig elérhető


Tetszenek hirdetőnk szexi képei? Kérj tőle még több képet!

A legutolsó képfeltöltése óta 0 alkalommal kérték a hirdetőt, hogy töltsön fel még pár szexi képet!

megjelenés

alkatvékony
magasság163 cm
súly55 kg
Mellbőség80 cm
Derékbőség70 cm
Csípőbőség85 cm
Hajszőke
Szemzöld
Bőrszínfehér
Intim tájékborotvált
Szilikon cicik
Piercing
Tetoválás
Dohányzik
Szexi ruhában fogadlak

bemutatkozás

Szia!! Örülök,hogy rám találtál. Érett csajszi vagyok aki vár egy kellemes erotikus masszázsra 1 vagy másfél órás érzéki kiruccanásra tiszta környezetben.Gyere próbáld ki milyen ha egy tapasztalt Nő aki kedvedben szeretne járni,és kényeztetne Téged. Engedd,hogy kényeztesselek! Ha elmondod titkos vágyaidat,igyekszem teljesíteni.Vággyal,és érzékiséggel teli nőszemély vagyok amit ha eljössz hozzám érzékelni fogod. Az utolsó időpont amire be tudsz jelentkezni az 19 óra. Kérlek számkijelzéssel hívj,ha nem veszem fel,kérlek keress később. VIBEREN is megtalálsz. Puszi:Roxi "Simogass csak, olyan jó a kezed, " Érintésed hűsítő friss patak, Feledem egy feszült nap nyomását, Míg ujjad halántékomon matat. Fejfájás megszűnt, vágyam feléledt, Nyúlj hozzám máshogy, kértelek Téged; Ujjaidat helyezd a vállamra, Lassan vándorolj át a hátamra. Határozott, erős mozdulattal Nyomjad, ahogy kérem; most gyengéden. Érzem, hogy feszültségem felenged, A beállt izmom ellazult végre. Annyira jól masszíroztad testem, Hogy azt gondoltam, álmodom Veled, Ilyen gyönyört átélni nem lehet, "De itt van és olyan jó a kezed. "

aktivitások

Kézi levezetés
Csók (szimpátia esetén)
Kebelszex
Újjazás
Éles leszbi b.nőmmel
Lábimádat
Prosztata masszázs
Popó izgatás férfiaknak


MASSZÁZS FAJTÁK

  • csúszka masszázs

személyiség

Ezt nézem meg először egy férfinSzemét
Kedvenc ételBrassói
Kedvenc italVörös bor
Kedvenc virágVörös rózsa
Kedvenc parfümTresor
Kedvenc könyv, újságVivien Fable könyvek
Kedvenc zeneMindenfélét szeretek
Kedvenc film, sorozatMicsoda nő
Kedvenc szexuális pózomMinden pózt szeretek
Legextrémebb szexuális kalandomVan
Leszbikus kalandomVolt
Hány évesen veszítettem el18
Férfi ideálomNincs

környezet

Egyedül fogad
Füstmentes lakás
Légkondis lakás
Újépítésű lakás

statisztika

Hirdetésfeladás2022. 09. 15.
Utolsó képfeltöltés2024. 03. 22.
Utolsó belépés2022. 09. 15.

A hirdetés forrása: rosszlanyok.hu

EROTIKUS MASSZÁZS HIRDETÉS ADATLAP

Szexpartner hirdetők mellett erotikus masszázs hirdetők is kereshetők a Szexpartnerindex.hu oldalon, ami az www.erotikusmasszazsindex.hu linken is elérhető. Ezek között a hirdetők között vannak budapesti lányok és vidéki lányok egyaránt. A lányok a masszázs szinte össze fajtáját tudják, mint erotikus masszázs, svéd masszázs, thai masszázs, sportmasszázs, relaxáló masszázs, csúszka masszázs. Az erotikus masszázs végén általában, ha a vendég kéri natúr francia vagy gumis francia befejezéssel is végződhet, de ez természetesen (amennyiben a kereső feldobja) megbeszélés kérdése. Egy erotikus masszázs célja, hogy a látogató ellazuljon, kellemesen eltöltse a szabadidejét és feltöltődjön. Az erotikus masszőzök átmasszírozzák a vendéget, aminek ideje lehet félóra, 1 óra vagy akár több is. Az erotikus masszázs hirdetők között is vannak fiatal lányok, természetesen 18 éves kor felett, 18-30 közötti szexi nők és természetesen a méltán népszerű MILF hirdetők is részesíthetik a erotikus masszázsban a látogatókat. A MILF szó fejeltésé Mother I’d like to fuck, vagyis olyan középkorú szexi hölgyek, akik jól karban tartják a testüket és kívánatosak fiatal férfiak számára is. A pornófilmek népszerű szereplői a MILF hölgyek. A legtöbb szexpartner hirdetőnél van lehetőség egy kellemes csúszka masszázs vagy erotikus masszázs kérésére is, ami szintén végződhet akár natur francia befejezéssel de lehet akár két szex menet között kis relaxáció is. Amennyiben a hirdető megtalálható a rosszlányok weboldalon, azt az adatlapján elhelyezett linken érheted el. Részletes keresőnk segítségével szűrj, keress és telefonálj!

TÖLTÉS

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem