Ki ne emlékezne a VV4 széria naivájára? A kedves és aranyos lány aki anno Alekosszal szemben maradt alul a párbajon a nálunk is hirdető 4PlayLounge sztiptíz bárban keresi a kenyerét sztiptíz táncosként. A 4Playlounge egy exkluzív belvárosi night klub, ahova főleg tehetős külföldiek járnak. VV Zsófi a műsor óta átesett egy mellplasztikán is, így már 280 ccmes implanátumokkal várja a klubba látogató urakat. A Bors, a Blikk és a 24.hu is beszámolt róla a napokban. Zsófi nem szégyeli a munkáját, de ez érthető is, mert nincs barátja, nem tartozik beszámolóval senkinek. Aki szeretne egy táncot Zsófitól annak irány a belvárosi Nagymező utca és a 4Play Lounge!

A night klub weboldaláról kiderül, szinte csak a képzelet szab határt a lehetőségeknek, Zsófit és a többi táncoslányt sokféleképen élvezhetjük testközelből. A sztriptízen kívül akár élő asztalként is láthatjuk szépségét, sőt hajókirándulásokon, félmetelen felszolgálókkal ünnepelhetjük az ünnepelnivalónkat. Zsófi azt mondja, jelenleg abszolút megfelel neki a helyzet:

– Jelenleg nincs párkapcsolatom, de azt gondolom, nem is biztos, hogy találnék olyan férfit, aki elfogadja a nem hétköznapi foglalkozásomat. Mindenem megvan, ami kell, úgyhogy semmi okom panaszra – tette hozzá a Borsonlinenak.

vv zsófi szexi

vv zsófi sztriptíz

vv zsófi fehérnemű és harisnya

vv zsófi 4play lounge

vv zsófi fürdőruha

A 280 ccm-es cicik

A táncolás előtt legútóbb a Rágógumi című klippel hívta fel magára a figyelmet. A dalra leginkább a megosztó kifejezés illett.

 

A 4Playlounge úgy néz ki az ex Való Világosok kedvelt munkahelye. Korábban VV Szandika is megfordult itt közel egy évet, mint táncoslány.

A képek forrása: Szabó Zsófi Instagram oldala és 4PlayLounge weboldala. Az interjú részlet forrása: Borsonline.