Szexelj a szabadban!Itt a jóidő, durrannak a hormonok. Kiváló alkalom, hogy a szabad ég alatt valami elhagyottabb helyen lehesen szexelni. Cikkünkben összeszedjük azokat a hangulatos de mégis kevésbé forgalmas helyeket, amik megfelelő helyszínül szolgélhatnak egy villámlégyottnak:)1. Margit-sziget

Ilyen listából nem maradhat ki természetesen a város tüdejének számító sziget. Térképek is vannak külön a Margit-szigetről, amin be lehet jelölni ki hol szexelt már rajta. Szégyellősebbek a belső erdős részeket szokták választani, míg bevállalósabbaknak a Duna-Part is szóba jöhet.

2. Erzsébet-kilátó

Az alja örzött, de egy villámmenetre megfelelő lehet kevésbé forgalmas időszakokban.

3. János-hegy

4. Tündér-szikla

A János-hegy oldalából kiálló szikláról belátni a várost, viszont a sziklára nem lehet fellátni. Szintén elhagyatott hely így bevállalósabbak tudják ide vinni szexpartnereiket.

szex a tündérsziklán

5. Normafa

6. Apáthy-szikla

A hüvösvölgyi útról lehet ide felmenni. A kilátás pazar, de ha félénkebb a szexpartner az erdőbe be lehet sétálni.

7. Sas-hegy

A BAH csomóponttól lehet felsétálni, 500 Ft a beugró, de a kilátó rész és a hegyet körbeölelő hegyi ösvény kellőképp elhagyatott egy gyors szexrandihoz.

8. Hajógyári-sziget

9. Füvészkert

A vörösingesek is előszeretettel hozhatták ide szexpartnereiket, ha 14 évesen már játszották ezt a könyvben meg nem említett sportot:)

szexpartner kereső a füvészkertben

10. Bónusznak egy nem budapesti helyszín. A soproni lővérekben még a turista útról sem kell letévedni kevésbé forgalmas időpontokban. Nem rossz fless madárcsicsergés közepette szexpartnerünkkel egy gyors numerát lerendezni.

A legfontosabb persze, hogy ésszel csinálja aki ilyenre vetemedik. Ez természetesen közszemérem sértés, így ha rendőr rajtakapja az éppen szexelő párokat, akkor hivatalból eljárást kell indítania. Bár például a sas-hegyen, hogy abban a villám 5 percben rendőrbe botoljon valaki, az esélye egy a millióhoz.