Verseny
Kicsit nézzük meg milyen tulajdonságok jellemzik azokat a nőket, akiket komolyabban vonzódsz: elsősorban nyilván csinosak, ami vonzerejük egy fő részét kölcsönzi számukra, másrészt mivel vonzók, ezrét népszerűek is a férfiak körében, ergo komoly konkurenciád lehet náluk. Ha belegondolsz, hogy ez a nőt milyen sokan környékezhetik meg nap nap után, lehet elbizonytalanodsz, és rögtön komolyabban odafigyelsz rá, ugye? 

Ez fordítva még inkább így működik. Nagyon kevés olyan pasi van, aki tényleg képes megragadni a nők figyelmét, így ha egy férfi vonzó a nők számára, az önmagában komoly érdeklődési szintet biztosíthat számára. A verseny elvéről, mint az egyik legfontosabb tisztelet pontról itt most nem írok túl sokat, újra és újra vissza fogok térni rá a különféle részterületeknél. 

Egyenlőre annyit, hogy amikor ismerkedsz a lánnyal, akivel össze akarsz jönni, szerencsésebb, ha nem azt érzi, amit általában minden gyógyegér kommunikál viselkedésével és szavaival: hogy ő az egyetlen nő az életedben. Sejtse, hogy valamelyest más lányok is körön belül vannak nálad, de a legfontosabb: sejtse, hogy más lányok is érdeklődnek irántad rajta kívül. Ha tudja, hogy van nő, akinek kellesz, sokkal figyelemreméltóbbnak fog téged mutatni számára: tudni fogja, hogy keményen meg kell majd dogoznia érted.

Mondok itt is egy példát:


A Kód gondolkodásmódjának kidolgozásakor sokat használtam az internetet tesztfelületként. Azonos adatlappal regisztráltam egy ismert társkereső oldalon, és profi, a lányok nyelvét maximálisan beszélő „násztánc” után randira hívtam lányokat. Az adatlap és a rövid kommunikációk alapján kialakított imidzs egy nagyon magabiztos srácot tükrözött, akit szeretnek a lányok, aki sokat válogat. A nők egy részét úgy hívtam el a találkozóra, hogy azt mondtam nekik, sok lánnyal chateltem már, de csak ő maradt a listán, mert –és itt kiemeltem egy valós különleges tulajdonságát- valami miatt különleges. Egyszóval ezek a nők abban a hitben reagáltak a randimeghívásra, hogy a konkurenseik kihullottak. A másik csoportnak azt mondtam, még ketten vannak versenyben, sőt a szövegbe ügyesen azt is beleszőttük, hogy a „vetélytárs” nővel másnap találkozom…A reakció meglepő volt! Az első csoport 34% a mondott igent, a második csoport 92% a, holott tudták, nem ők az egyetlenek….

(szerk: itt nem bírom ki, hogy ne írjam el: ezt olvasva sírva röhögök...Annyira kis édes naiv voltam, amikor írtam ezt...Viszont ebből a tesztből volt egy olyan dugásom, amire máig emlékszem)

A versenyszellem óriási a nők világában. Ha tudják, hogy valaki másnak is kellesz, az hatalmas előnyt biztosít számodra náluk.

Nem árt, ha erre kicsit még rá is játszol: 

· Ne legyél mindig elérhető.
· Legyenek női barátaid.
· Legyen női névjegykártya tárcádban.
· Nem árt, ha lányoktól kapsz kétértelmű smseket. 
· És akár simán lehetsz jóban az exeddel is.

Erről sokat fogokk még írni a bizonytalanság-szenvedély oldalon, és a részterületeken. Sokkal fontosabb kérdés, mint elsőre gondolnád.

pick up szexpartnerek 

 

Mutasd meg, hogy képes vagy lelépni, ha kellA lány kizárólag akkor tud igazi tiszteletet érezni irántad, ha tudja, hogy tud olyan dolgokat tenni, amivel esetleg elveszíthet téged. Sajnos egy érzelmileg érintett pasi minden cselekedetével, szavával és tettével azt kommunikálja, hogy bármi történjék is, ha rajta múlik, akkor a nő mellett marad. 

Az életed minden területén legyen jelen az érezhető tendencia, hogy felállsz, ha a valami nem az elveiddel összeegyeztethető. Ez azt sugározza a lány felé, hogy erős valósággal rendelkező ember vagy, akit nem sodor az ár, és jobban jár, ha kihasználja a nem biztos, hogy visszatérő lehetőséget. Ez az attitűd, ami előre visz az életben, és egyáltalán nem csak a nők terén.


De nézzük meg a kontrasztot:


Ha állandó áhítatot, elfogadást, megértést tanúsítasz inkorrekt, logikátlan, méltatlan viselkedése ellenére, érezheti vajon azt, hogy elveszíthet téged? Ugyan már, dehogy! És ez az a tényező, ami miatt a szerelmes átlagcsávó gyakran elveszíti kedvesét! Mert anélkül, hogy a nő felnézne rád, és tisztelne téged, nincs szerelem. Az állandó rajongást a pincsijétől várja, nem a párjától.

 

Ha kell, mondj nemetBiztosan észrevetted már, hogy azok a lányok, akiktől nem akarsz semmit, és esetleg még csak nem is tetszenek, jóval gyakrabban zúgnak beléd „minden ok nélkül”, mint azok, akikre esetleg vadul hajtasz… Tudod miért? Mert velük szemben sokkal inkább férfiként viselkedsz. (ez akkor is így van, ha ez most nagyon hihetetlenek tűnik.) 

A szerelmes férfi hajlamos mindenek elé helyezni a szeretett nő boldogságát, akár saját jó értelemben vett érdekei ellenére is. Ez így is van rendjén, csak egy baj van: az a férfi, aki a nő számára „A FÉRFI” az sohasem egy papucs. Aki úgy ugrál, ahogy ő fütyül, sosem nyeri el a nő tiszteletét, és így magas érdeklődési szintet sem remélhet nála. Ami már tudod mit jelent…

Persze most sem azt mondom, hogy legyél bunkó. Igenis legyél segítőkész, udvarias, sőt lovagias, de ne hagyd magad durva túlzásokba sodorni.

Példa:

Kialakulófélben lévő kapcsolat, bőven tart még a „tesztidőszak”. Tél van. Kint kb. két fok hideg. Egy gyógyfürdő benti medencéjében ültök, és élvezitek a meleg vizet, majd később kimentek a gőzölgő kinti medencébe, élvezitek a lubickolást a szabadban, majd visszamentek a benti részbe. Amíg a medencétől a bejáratig érsz, majdnem megfagysz. El is döntöd, hogy maradsz a benti medencénél, ma már nem mész ki többet, és ezt vacogásodon uralkodva közlöd a lánnyal is. Eltelik egy kis idő, majd a lány megkérdezi, hogy ki akarsz-e még egyszer kimenni a nyitott medencéhez. Eszed ágában sincs feleled, a korábbi tapasztalatodra gondolva. Erre viszont a lány elkezd kérlelni: Ő szeretne, menj vele. Először még tiltakozol, majd az ellenállásod elkezd gyengülni…

Mit teszel egy ilyen helyzetben?


Hibás reakció: „végül is kibírom ezt a kis hideget”, és kimész a lánnyal. E szerint a sablon szerint működik szinte az összes érzelmileg érintett –és buta- férfi. A férfi egy ilyen helyzetben könnyen hiheti, hogy ha kellemetlenséget vállal a nő kedvéért, akkor az értékelni fogja az erőfeszítéseit, ergo jó pontot szerez. 

De egy ilyen kaliberű esetben a nőben kialakuló tudatalatti diagnózis rólad egyáltalán nem lesz kedvező számodra:ismét egy gyenge papucs, akit a kisujjam köré csavartam…

„Ez a pasi már most úgy ugrál, ahogy én fütyülök…erősebb vagyok Nála… nem fog tudni megvédeni…hogy fogja kordában tartani a gyerekeket, ha engem sem tud…nekem kell majd irányítanom a családot, a nyakamban lesz minden felelősség stb..”

Vonzalomgyilkos viselkedés…


Egy jó válasz erre a tesztre:


„Nem szeretném, hogy kimaradj a csobbanásból, úgyhogy majd integetek Neked innen bentről, menj csak nyugodtan…”


Figyeld egy kicsit a választ: nem csüngsz rajta, nem érdekel túlzottan, ha megharagszik rád, el tudsz távolodni tőle a térben is, ergo független vagy, magabiztos, és határozott…

Ha a lány nem nyugszik bele, hogy ilyen könnyen átmentél a teszten,( akármilyen apróságnak is tűnik, ez egy vér komoly női teszt, ami minden kapcsolat kialakulásakor kipróbálásra kerül rajtad, úgyhogy jobb, ha megtanulod felismerni!) akkor tovább fog kóstolgatni téged:


„Naaaa, ha te nem jössz, én sem tudok kimenni….”
„Léééégyszi…”
„A kedvemért”


Tudjuk, ettől a gyógyegerek többsége elolvad, és szíve szerint menne a lány után, de te ne tedd ezt! Nem azzal okozol neki örömet, ha nyilvánvaló akaratod ellenére tejesíted a kívánságát!

Figyeld meg, mi lesz a lány reakciója, amikor kiderül, tényleg elutasítod a tesztkérdését, és nem hajlasz: egy kis műduzzogás után egy őszinte félmosoly: „végre egy olyan férfi, akit nem tudok rángatni!” Ha látod a félmosolyt, tudd: megfeleltél a teszten!


Összegezve:


Tesztkérdés esetén a teendő:

Menj, vagy mondj nemet?
Komoly dilemma…
Ha nemet mondasz, azzal kockáztatod, hogy megharagszik rád, ha mész, azzal kockáztatod, hogy elveszíted a gyógyegér faktormentes férfinak kijáró tiszteletet. 


Melyik a kisebbik rossz???  

Amúgy ha a lány különösen csinos, és sokan lógnak rajta, előfordulhat, hogy keményebbre veszi a tesztet, és kerít egy gyógyegeret, aki kimegy vele a hidegbe… Az átlagfickó gondolkodása a következő:” jajjjj. Az a srác kiment vele, én nem…Szörnyű…Az a srác most közelebb van hozzá…” 

A kódférfi viszont pontosan tudja, hogy a dublőre, aki kint vacog a lánnyal esélytelen ellene…Ő leszerepelt a teszten, a kódférfi viszont tökéletesen megfelelt…Igazi példája ez a kódolt és az érzelmileg érintett viselkedés különbségének, és a „látszat csal” mondás igazságának.

Az átlagférfi van kinn a lánnyal, így bárki azt gondolná, ő van nyeregben, de mi, a Kód ismerői tudjuk, hogy a lány fejben ilyenkor a teszten átment kódférfivel van, miközben kint a dublőrrel unatkozik.  


Így csináld:

1.Mindenképp ismerd fel a tesztet!

Vedd észre, mikor komoly a nő kérése, és abban az esetben, ha tényleg szüksége van a segítségedre, segíts neki, vagy tedd meg, amit kér. ( extrém példa, de érzékelteti a lényeget: rosszul érzi magát, és kéri, hogy menj át, vigyél neki lázcsillapítót. Ebben az esetben értelemszerűen nincs helye okoskodásnak, ha komoly dologról van szó, véletlenül se kezdj el tesztet sejtve keménykedni!) 

Ha arra kér, hogy menj el vele hűtőt választani, és nincs hozzá semmi kedved, szintén jó pont, ha megteszed! De ehhez a két kirívó esethez hasonló egy kapcsolat elején meglehetősen ritka. Lényeg, hogy tudd, mikor vagy tesztelve! Ennek az egyik fő ismérve a banális kérés: a nő kérésének a jellege általában nagyon tét nélküli...
( igazából semmi nem múlt azon, hogy kimész-e a fagyon át a nyitott medencébe-vagy nem ), szinte gyerekes is lehet, és biztos abban, hogy nincs ínyedre teljesíteni azt, amit akar.

A tesztkérdés arról ismerhető fel, hogy a nő kívánsága banális, és egyértelmű, hogy Te nem akarod azt cselekedni, amit kér…)2. Mondj egy határozott nemet!

Ezt teheted akár humorosan, vagy cukkolódással is, de a nem legyen egyértelmű, hezitációmentes nem. Ha látja, hogy gondolkodsz, akkor semmit nem ér az egész. Nem…És kész. Hiába próbálkozik…  

3. És ha erre jön a kérlelés-próbálkozásáradat, akkor tarts ki!

A nem továbbra is nem.

4. Ha jön a következményes duzzogás, ne ijedj meg, hanem örülj a félmosolynak!

Miért?
Mert ezzel az apró kis manipulációval a partnered tudat alatt arról akar meggyőződni, hogy tud-e téged irányítani. Ha rájön, hogy igen, az érdeklődési szintje irányodban, mint leendő partner iránt lezuhan. Ezek a kis próbálkozások azt firtatják, hogy a meddig lehet elmenni nálad. Minél korábban mondod ki a bűvös szót : „ nem „ a lány annál jobban fog tisztelni téged. A tisztelet és a mindent meghatározó érdeklődési szint egyenesen arányos egymással! Úgyhogy ne hagyd magad ugráltatni!