Szeretnéd őt elkapni?

És másodjára őt is?

Harmadjára bírod még?

Negyedik menet?

Ötödik?

Hatodik?

Hetedik?

Sokan a netről rendelnek illegálisan forgalmazott Kamagra tablettákat, ami vagy azt tartalmazza, mint az eredeti vagy káros utánzatok. Ezzel szemben alternatívát nyújtanak az erősebb, természetes potencianövelők. (Gold Power például vagy Boom Boom) Alábbi cikkünkben összehasonlítjuk a két termékcsoportot.

Kamagra és Viagra

Milyen mellékhatásai vannak a Kamagrának?

A kamagra legfőbb mellékhatásai a következők lehetnek:

  • erős fejfájás
  • hirtelen látáscsökkenés vagy látásvesztés
  • extrém fáradtság
  • alvás zavar
  • szédülés, nehézlégzés
  • arc és/vagy a torok feldagadása
  • súlyos bőrreakciók (hámlás, felhólyagosodás, láz)
  • görcsök vagy görcsroham
  • arc kipirulása
  • hányinger, hányás

 

A Kamagra mint gyógyszer engedélyezett Magyarországon?

Az előbbiekben olvashattad, hogy a Kamagra gyógyszernek minősül, mivel gyógyszerhatóanyagot tartalmaz, az úgynevezett szidenafit. A gyógyszerekre sokkal szigorúbb előírások vonatkoznak, mint az étrend-kiegészítő készítményekre. Magyarországon gyógyszert csak az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) engedélyével lehet forgalomba hozni.

Az OGYI által engedélyezett gyógyszerek teljesen publikusan elérhetőek. Ellenőrizheted magad is, hogy a Kamagra szerepel-e a jelenleg hatályos OGYI gyógyszer adatbázisban: OGYI gyógyszeradatbázis

Meglepődve fogod tapasztalni, hogy a Kamagra nem található az engedélyezett gyógyszerek listáján! Mi következik ebből? Az, hogy a Kamagra semmilyen formában nem engedélyezett Magyarországon, tehát itthon a Kamagra illegális!

 

Gold Power és más természetes potencianövelők

Ezek a készítmények hatásban a gyógyszerekkel vetekednek, de nincsenek káros mellékhatásai és nem egészségtelenek. Elmarad a fejfájás, rosszullét és hosszú távú szedése nem károsítja a szívet és a keringést. Mégis, hogy lehet ez?

Olyan természetes összetevőket tesznek bele, amik javarészt külön nem elérhetőek, de pozitívan hatnak a potenciára. Együttes szinergiahatásuk a gyógyszereket megszégyenítő, brutális erőt adnak.

A Kapszulacenter.hu potencia áruházban természetes gyógynövényi összetevőkből álló, férfi potencianövelő készítmények találhatóak. Segítheti az erőteljesebb, és keményebb erekciót, növelheti a vérellátást, ezzel nagyobbá, és keményebbé téve azt. Javíthatja a szexuális teljesítményt és állóképességet, valamint még intenzívebb orgazmusokat eredményezhet.

Felmérések szerint a férfiak 30-40%-a potenciazavarral küzd, melynek súlyossága eltérő lehet és rohanó világunkban sajnos egyre több olyan káros hatás ér bennünket, melyek a férfiak szexuális teljesítőképességét jelentősen csökkenthetik. Egy férfi számára nagyon fontos a szexuális teljesítőképesség. Annak bármilyen romlása komoly stresszes állapotot idézhet elő, mely kihathat a mindennapi életünk sok más területére, többek között a párkapcsolatunkra is.