Egyre jellemzőbb, hogy az emberek nem elolvassák kedvenc oldalukat és utána Facebookoznak egy kicsit, hanem Facebokról jutnak el azokra az oldalakra, amiket olvasnak. Az alábbi szedetben összeszedtünk pár VÁLLALHATÓ Facebook oldalat, amik biztosan feldobják a napodat.

Ha csak könnyed humorra vágysz, nem gondolkodnál csak jólesik a faladról néha vicces képeket viszont látni akkor ezt a két újonnan indult ígéretes viccoldalt lájkold be mindnképpen:

Szeretek nevetni 

I like to laugh 

Kis ízelítő:

 

Heineken R2D2:)

Ha érdekel az egészség és a fitness akkor ez a két oldal a Te oldalad.

Az egészség szexi

 Fit is the new sexy

Mértékkel fitnesses csajokba is belebotolhatsz ezeken az oldalakon, de motiváció és az edzés szintén előkerül. Ilyenek jönnek majd szembe a faladon ha belájkolod az oldaltJ Nem olyan rossz, ugye?:)

sexy fitness girl

 

Végére hagytuk egyik kedvencünket a Véleményarénát. Lájkoljátok ezt az oldalt és különböző kérdésekben adhattok hangot a véleményeteknek. Fradi vagy UTE, Balaton vagy Adria, Real vagy Barca. Lájkoddal tudsz szavazni hasonló mindenkit foglalkoztató kérdésekben.

Itt tudod lájkolni az oldalt:

 www.facebook.com/velemenyarena

Kezdheted például a már jól ismert Messi vagy Christiano Ronaldo a jobb focista vagy a BMW vagy az Audi a jobb autó népszerű kérdésekkel:

Természetesen minket is lájkolhattok Facebookon:) A rajongói oldalon pornográf tartalmakat nem posztolunk!

www.facebook.com/erotikusmasszazsindex