Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit szexuális beállítottságtól független, és ha nem találjuk, csak remélhetjük, hogy ő talál meg minket.

A BDSM-en belüli beállítottságok:

Dom, Domina, Doma, Domme - domináns személy

Sub, Szubmissziv - alárendelt személy

Switch - mindkét szerepben jól érzi magát 

Szadista, Szadina, Top - szadista

Mazochista,Mazo, Bottom - mazochist

Fetishiszta-fétisek iránt érdeklődő személy

 

Lehet, hogy valakit csak a kötözés érdekel, vagy a fenekelést szeretné kipróbálni. A BDSM egy tág fogalom, melybe sok minden belefér.

A BDSM esetében bármit lehet csinálni a szexen belül két partner között
akkor, ha az MINDKETTŐJÜKNEK jó illetve mindkét fél egyetértésével történik!

A szubmissziv és domináns játékok  nem szólhatnak valódi erőszakról, viszont a durvaság, vadság, egyáltalán nem kizárt. A dom/sub kapcsolat főleg a kiszolgáltatottságról, alá-fölérendeltségről szól, melyben a fizikai fájdalom is jelen lehet.

Az agyban a fájdalom és az élvezetközpont között átfedés van.
Például egy erotikus elfenekelés nagyon izgató tud lenni, de csak akkor es annyira, amennyire a partner élvezi!
Van, aki egyáltalán nem, van, aki csak nagyon gyengéden, van, aki szereti ha keményebben elfenekelik. Különbözőek az emberek, de nagyon fontos, hogy ez vagy bármi hasonló csak egy játék két ember között, akik tisztelik egymást es örömet okoznak egymásnak ezzel. A s/m és fétis területen belül nagyon sok minden van és különböző emberek különböző dolgokat szeretnek.

Az e körökben mozgó emberek, általában megbeszélik, hogy mi az, ami izgatja őket és mi az ami egyáltalán nem. Ezért érdemes az oldalon található eseményeken részt venni, ahol baráti hangulatban találkozhatsz hasonló érdeklődésű emberekkel.
Az oldalon mind partnerkeresési és mind szexpartner keresési lehetőség is van. Izgalmas BDSM tartalmú cikkeket olvashatsz, képeket tölthetsz fel, blogolhatsz és a blogokra hozzászólásokat írhatsz, fórumokra reagálhatsz, és chatelhetsz az oldal tagjaival.

A BDSM kapcsolat, legyen az tartós, vagy szexuális kapcsolat, két ember egyik legtisztább, legbensőségesebb, közös önfelszabadítása. A dom és sub  nem létezhetnek egymás nélkül, és egymás által teljesednek ki.

Az erős bizalmi és lelki kapcsolat a sub számára a biztonságot adja, a domnak pedig ezen keresztüli még intenzívebb átélési lehetőséget

Az átélt, megtapasztalt BDSM azok számára, akik erre fogékonyak és érettek, a legtöményebb kábítószer. Függő leszel, és nem szabadulsz.

Az smpixie.com, mely az ország legrégebbi BDSM szexpartner keresője 2007 októberében indította el tevékenységét. A weboldal létrehozásakor egy olyan portál megalkotása volt a cél, mely a tagok számára áttekinthető legyen, valamint a BDSM sokszínűségét figyelembe véve összetett keresési lehetőséget nyújtson. Az oldal lényege, a  BDSM szerteágazó területei iránt érdeklődők számára partnerkeresés lehetősége és közösség létrehozása. Az BDSM –et különböző érdeklődési területekre szegmentálja az oldal, így mindenki az adott beállítódása és érdeklődése szerint kereshet magának partnert.

Gyere, nézz körül nálunk és próbáld ki ;).