Interjú sorozatunk első részét olvashatjátok az egyik legszexibb hirdetőnkkel Jennyvel. A hölgy korábban több felnőtt filmben is szerepelt,megfordulnak nála érdekes vendégek is, akik meg akarják dugni a fotelt. Jenny emellett több értékes gondolatot is megoszt velünk, többek között a megcsalás témájában. Köszönjük az interjút, egy intelligens és kedves lányt ismertünk meg Jenny személyében.Mikor kezdtél el foglalkozni szexpartner kereséssel?

Lassan 12 éve csinálom.

Házas férfiak szerinted miért keresnek szexpartnert az interneten?

Mivel én csak házhoz járok, zömében olyanok hívnak, akik függetlenek, de ha mégis házas férfi hív annak ugyanúgy több oka lehet, mintha egy nem házas hívna. A vezető ok még mindig az, hogy az épp válságba jutott a kapcsolat vagy, hogy a szüneteltett szexuális életet szinten tartsa. Ettől még nem fogja kevésbé szeretni a családját. Az utóbbi időben egyre gyakoribb hogy a feleségüket is bevonjak ebbe a körbe.

Zavarna, ha a barátod online szexpartnerkeresőt venne igénybe?

Nem zavarna, ha a párom ilyen szolgáltatást venne igénybe, mert tudom hogy ez csak egy testi/nemi vágy, amit ki kell elégíteni. A világ bizonyos tájain a nők kezelik a pénzt a házastársak közül és megszokott dolog, hogy mindig rendelkezésre bocsásson a férjének pénzt arra, hogy ha ők akármilyen okból kifolyólag nem tudnak szexuális életet élni, a férfi akkor is megkapja, amire vágyik. Ez az "élni és élni hagyni" elv alapján alakult ki, egy olyan társadalomban ahol a nők tudják, kompromisszumokat kell kötniük ha hosszútávra terveznek a férjükkel.

Mi számít szerinted megcsalásnak?

Szerintem nem létezik szexuális hűtlenség. Az én meglátásom az, hogy ha két ember szereti egymást, akkor az érzelmeik végett tudnak a legnagyobb fájdalmat okozni a másiknak. Ezért szerintem az a férfi aki más nőkkel is lefekszik, de továbbra is a partnerét szereti, az nem számit megcsalásnak, csak egy ingert elégített ki. Ha azonban már érzelmek is társulnak ehhez és mindezt titkon teszi, azt nevezem én megcsalásnak.

Hogyan változott meg a férfiakhoz való viszonyod?

Azon kívül, hogy megtanultam kategorizálni a férfiakat/nőket, semmiben sem nézek rájuk másképpen. Lényegesen kevesebb idő alatt ismerem ki az embereket a magánéletemben is és jobban tudok tolerálni dolgokat.

Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

Több dolgot csinálok egyszerre, családom is van ezért sok szabadidom nincsen, de ha mégis van akkor sportolok ezerrel.

Élvezed a szexet a vendégeiddel vagy csak kapcsolatban?

A szexet mindig élvezem ;-)

Milyen extrém helyszíneken szexeltél már?

Régebben a magánéleti kapcsolataimban szexeltem erdőben, tóban, nyilvános wc-ben, irodában. Internetről ez tabu. Csak lakásra vagy esetleg hotelba megyek.

Mivel szeretnél foglalkozni 10 év múlva?

Még nem tudom, de ha majd eljön az ideje és úgy alakul, hogy ezt háttérbe kell szorítanom, nem fogom erőltetni.

Kik voltak a legfurább vendégeid?

Vannak fura alakok az egy biztos. Elvont dolgokat sosem vállaltam. Azt se mondhatnám, hogy sok extrám van, ezért engem elkerülnek a szélsőséges esetek, de meg így is akadt olyan, aki azt akarta hogy nézzem meg ahogy megdug egy fotelt, vagy olyan aki arra gerjedt hogy tányérokat törjek össze minél hangosabban a fürdőszobájában.

Egy nap hány vendéget látogatsz meg?

Kedvfüggő. Átlag 5 - 8.

Gondolkodtál már, hogy Te is Nyugat-Európában keress szexpartnereket?

Már a kezdetektől kijárok a világ különböző pontjaira is, hol rövidebb hol hosszabb időre. Mióta családom van, azóta nem rajongok a külföldön tartózkodásért, mert akkor távol vagyok tőlük. Ma már csak ritkán járok ki külföldre. Annyi előnye volt hogy sok szép helyen jártam és beszélek 2 nyelvet általa.

Egyszerre hány oldalon hirdetsz?

Nagyjából 8-10 magyar és még 5-6 nemzetközi oldalon hirdetek. Újságban nem, az nem az én világom.

Mekkora a visszatérő vendégek aránya?

Törzsvendégem mindig sok volt, viszont egyrészt ezek az évek múlásával különböző okok miatt cserélődnek. Másrészt van körübelul 4 olyan ember, akiket már több, mint 10 éve ismerek, velük baráti kapcsolatban vagyok és ha akarnám bármiben számíthatnék rájuk. Mindegyik egyedülálló és igen tehetősek.

Melyik vendégtípust szereted a legjobban?

Azokhoz, akiknél már legalább 6-8 alkalommal voltam, szívesebben megyek. De erősen szűrök, sok szabályt fektettem le magamnak, amiket következetesen betartok. Két alkalmat leszámítva nem ért még kellemetlen meglepetés.

Rokonaid előtt titkolod, hogy mit csinálsz vagy elfogadtattad, hogy ezt az utat választottad?

Még mielőtt ezt elkezdtem volna, elmondtam, mit fogok csinálni azoknak, akiket fontosnak tartottam. De nem hazudok ha valaki megkérdezi, maximum nem részletezem.

Vállalnál-e szexfilmben szerepet ha megkeresnének?

Hat évig filmeztem, sok éve abbahagytam, ma már biztos nem vállalnék több filmet, ahhoz már lusta vagyok :-) Jennifer Morante néven tekinthető meg a munkásságom.Ezúton üdvözlöm a Szexpartnerindex olvasóit:
Jenny


Jenny adatlapja