Az oldal kint van élesben 4 napja. Kikerültünk több, mint 20 helyre. Főképp linkkatalógusok, de vannak közte pr-cikk gyűjtő helyek, fórumok, blogok és partneroldalak akik kitették a bannerünket, többek között egy fotós.

Az első 4 nap látogatottsága több, mint 500 volt. Szerencsére a hirdetők is elkezdték felfedezni az oldalt és már több, mint harmincan regisztráltak.

1 hónapon belül cél a 200 hirdető és a napi több, mint 500 látogató felmutatása.

Az összes nagyobb keresőbe be lett regisztrálva (Google, Bing stb) a portál.

Reméljük Google minél előbb indexeli. Az oldal alaposan SEO-zva lett. (így írják ezt?:D, hülyén néz ki így leírva) Készült külön xml a botoknak az összes meta (title, description, keywords, H1, H2, H3-ak) töltve lett.

Minden hirdető adatlapjához külön title generálódik, dinamikusan a hirdető nevéből. Minden képre alt tag került a megfelelő kulcsszavakkal.

A kulcsszavak az Adwords erre használható tooljával lettek kiválasztva. Lehetőleg olyanokra törekedtünk, ahol kicsi a verseny de sok a rákeresés pl.: szexrandi és vidéki lányok.

Természetesen a linkek is okoslinkek a kulcsszavakkal a per után. A domain választásnál is alapvető szempont volt, hogy tartalmazza az elsődleges kulcsszót.

A legtöbb találatot és a látogatószám növekedést leginkább az organikus találatoktól várjuk majd de ki fog kerülni az oldal a következő hetekben több nagyobb országos médiára is, mint például az egyik vezető férfimagazin és egy bulvárújság szex rovata. Be szeretnénk majd kerülni gyüjtőoldalakra, akik szemlézik a hasonló hirdetési oldalakat és a hirdetéseiket kiteszik. Egyrelőe azonban, amíg nincsen legalább 100 hirdetőnk ezzel várok.

Az oldalon a hírlevél adatbázis építést elkezdtük. Az adminból egy kattintással hírlevél küldhető, azoknak akik elfogadták az adatvédelmi nyilatkozatot. Később az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadóknak sms kampányokat is tudunk majd csinálni.

Szóltam kínai haveromnak is, hogy pár vendégházat (:)) futtató ismerősének ajánlja az oldalt. Jól mutatna ha csak nálunk lenne tetemesebb számú távol-keleti hirdető

A weboldal designjába nagyon sok munka volt, a cél az egyszerűség, letisztultság és a felhasználóbarátság volt. Az adatlap kitöltés is az eddig feltöltők visszajelzései alapján lett javítva, hogy minél egyszerűbb legyen.

A www.szexpartnerindex.hu weboldalon van az egyik legösszetettebb kereső a magyar piacon illetve a hirdetéseket sorba lehet rendezni akár értékelés, akár időrendi vagy még sok más sorrend szerint.

A hirdetők le tudják tiltani a beszámolókat, ami elvárás szokott lenni a hirdetők közel felénél.

A találati listából ki lehet venni az érdekteleneket, így akit nem szeretnénk minden keresésnél látni az nem fog megjelenni.

Későbbiekben is majd beszámolok a weboldalról. Úgy gondolom érdekes téma lehet egy induló weboldal felfuttatását (mégpedig fel fog:)) hétről hétre nyomon követni.

Ötleteket és javaslatokat szívesen veszünk.

Természetesen az oldal használata ingyenes mindaddig, amíg nem tudunk minőségi és mennyiségi egyedi látogatószámot biztosítani a hirdetőknek. Olyan napi 6000-8000 látogató között látom azt a szintet ahol már érdemes fizetni egy ilyen oldalért. A két piacvezető (gondolom mindenki kitalálja kik ők, hint: Google első két találat) napi egyedi látogató számát 8000-10000 közé teszem, a rosszlanyok valószínűleg kicsit többet is tudhat. De ez csak tipp, lehet köze sincs a valósághoz.