Ez a kis futó románc tavaly elott történt velem. Több mint 4 évig dolgoztam az éjszakában ahol láttam egysmast, maradjunk annyiban.
Volt egy kis fiatal vendég, aki minden hétvégén odajött a pultomhoz es bókolt a drága. Én 32 éves vagyok és kiderült, 20 éves a fiúcska. Nagyon cuki volt ahogy udvarolt és ugy gondoltam, soha vissza nem térő lehetőség hogy egy ilyen fiatal fasszal basszassam meg magam.
Nem is húztam sokáig az agyát, mikor a kis drágának elmentek a szülei otthonról, athivott magához. Hat mit mondjak, nem kellett csalódni benne.
Amikor átmentem, körbe mutogatta a házukat, aztán mondta hogy menjünk fel a szobájában. A kis drága olyan udvarias volt, es megmondom őszintén en mar ettől felizgultam. Végre megcsokolt olyan kis felénken és en erősen visszacsokoltam, eljatszogattam a nyelvével aztán pedig az ülébe ültem. Éreztem, hogy mar all is a farka. Élveztem, hogy nem mer kezdeményezni ezért csak hozza nyomtam a ket jo nagy mellemet, es láttam rajta hogy készen van. Aztán megszolaltam: nem akarod kinyalni a puncikamat?
Ő csak bólogatott, aztán gyorsan levettem alulról a ruhaimat, csak a melltartót hagytam magamon. A mellemet meg másra tartogattam aznap éjszaka.
Ilyen jol meg nem nyaltak ki!!! Meg most is benedvesedek ha belegondolok. Szépen lassan elkezdte csokolgatni a lábam közet, en meg már alig vártam hogy oda csapjon a nyelvével a közepébe. Nem kellett sokáig várni. Végre elkezdte - szépen nagy nyelvcsapasokkal nyalta végig a huvelyemet es a szemérem ajkaimat aztán pedig a csiklommal játszott a nyelvevel. Nagyon jo volt es jo ütemesen csinálta. Közben ügyesen betette az egyik ujjat es pont eltalálta a G pontomat. Ezt mar nem bírtam. Elkezdtem vonaglani es mondhatni ramasztam a kezére. Intettem neki, hogy tegyen be meg egy ujjat majd meg egyet. Szegény kikeredt szemmel kérdezte, hogy biztos - haha nem találkozott meg ilyen kielt kurvaval a kis drágám, de azért engedelmeskedett. Három ujjával baszta a pinamat, nagyon ügyes volt jol mozgatta az ujjait es közben ugyanúgy nyalta. Éreztem hogy mar lucskos allattam a lepedo. Megfeszult a derekam es nagyon elveztem. Akkor vettem észre higy a kisgyatyajahoz kap. -Elvezz ram szívem. Elővette a farkát es a hasamra, a mellemre es nyakamra élvezett. Szegény kicsit szégyellte magát, hogy ilyen hamar elsült. De hát nekem se kellett tobb, egyből rabuktam.
Nem volt tul nagy farka, de azért kívánatos volt. Valami csodálatos volt, hogy éppen hogy lenyaltam róla a gecit, megint állt szépen es keményen. Mindenhol borotvalta magát, ami különben nem tetszett. De legalább a szopasnal jol jött. Lefektettem a határa, es olyan lassan élvezettel elkezdtem szopni, - így meg nem szoptak le kicsim, ezt garantálom! Mondtam neki.
Az előző pasijaimnak többnyire jo nagy fasza volt amit melytorokra kellett vennem, úgyhogy élveztem hogy az ő faszat oklendezes nélkül be tudtam venni teljesen. Fel le fel le mozgattam a fejemet es a makkjanak feszitettem a nyelvem aztán pedig elkezdtem a kezemmel kiverni es csavarni fel le huzogatni miközben ugyanúgy szoptam. Mar nagyokat nyögött. Nem akartam, hogy megint elmenjen. Ezért elkezdtem a hereit szopogatni miközben vertem neki.
Felhajoltam aztán megkérdeztem - meg akarod baszni a pinamat jo kemenyen? Meg mondta.
Misszonarius pózban kezdtük, hagytam neki, hagy élvezze ki a domináns pozt. A nyakába tettem a lábam, hogy a pinam szépen felemelkedett a levegőbe es össze is szukoltem. Így jol kitöltött a farka. Ügyesen mozgott, es hamar éreztem is a második orgazmust. Basszal meg basszal kiabaltam es közben nagyokat sikítottam. Fel izgatott a kisfius teste is. Volt valami izgató abban, hogy 12 evvel idősebb vagyok tole. Lám lám, a 20 eves kis csitrik mégsem olyan jók.
A kis drágám nagyon rándult a telibe verte a pinamat a jo forró gecivel. Kivette. Meg akarod nézni, ahogy kicsorog belőlem a gecid kicsim?
Ő pedig csak nézte megbabonazva a pinamat, ahogy folyt belőle a geci. Elkezdtem magammal játszani, a csiklomat dorzsolgetni, aztán a levettem a melltartomat es a melleimet is elkezdtem morzsolni. Néha megfeszitettem a medenceizmaimat, hogy újabb geci adag buggyanjon ki a pinambol. Elkezdtem nyalni a gecit az ujjaimrol. Jaj nagyon finom vagy kicsim mondtam neki.
Közben ő nézett es játszott a farkával. Így voltunk vagy 5 percig amikor nem hittem a szememnek de megint diadalittasan állt a fasza. Imádok baszni es gondoltam magamban ez egy főnyeremény!!!
Ez a menet jobb is volt, mert sokkal hosszabban bírta a kiképzést. Gyorsan a hasamra fordultam es kutya pózban felnyomtam a picsamat azt hittem, csak veri meg magának egy kicsit, azért nem húzott egyből a tárlata. Hatra fordultam amikor azt láttam, hogy a telefonja van a kezében!!! Te meg mit csinálsz??? Kérdeztem. Csak egy pár képet. Mondta szemtelen mosollyal. Ahaaa... szóval nem is olyan ártatlan mint gondoltam. Mutasd meg mondtam neki.
Meg kell mondjam, meg jobban fel izgatott, hogy a saját gecitol lucskos pinamat láttam az égbe meredve, szép rózsaszín volt mar az előzetes megpróbáltatások miatt.
El mosolyodtam es azt mondtam neki, csinálhat képeket es videót is, amíg az arcom nem látszik rajta. Azt mondta, persze, ő is így gondolta. Minden alkalom után közösen megnezzuk a képeket es videókat. Ez ezután rendszeres lett minden baszas alkalmával.
Ezután a kis beszélgetés után ugy voltam vele, hogy mégse olyan ártatlan mint gondoltam, úgyhogy most akkor jo keményen meg fogom vele baszatni magam. Ujra visszatértem kutyapozba es ekkora mar be is tette tövig. A kedvencem a kutyapoz, ilyenkor mindig orbitális nagyokat élvezek szinte minden 5 percben. Ha nagyfaszuak basznak így, sokszor faj, úgyhogy most nyert ügyem volt. Jo keményen meg tudott baszni. El is kezdte szépen tövig betette en pedig ritmusosan mozgattam a picsamat ugy, hogy meg erősebb legyen.
Üss meg mondtam neki. Jo nagyott ravagott a fenekemre de nekem ez sem volt eleg. Tudtam hogy most mar sokáig fogja bírni ezért meg egyszer ra szóltam uss meg erősebben, kefelj meg ugy mint egy kibaszott kurvat . Hat ez hatott...
Annyira erősen baszott es közben ütött, hogy ket percenként elmentem. De nem állítottam le, szépen nagyokat vert a seggemre es közben valami eszeveszett tempóban baszta a pinamat. Valami őrület volt. Aztán pedig meg egyet gondoltam- húzd a hajam Lofarokban volt a hajam, ő pedig ra markolt es húzta, úgyhogy az egész felső testem felagaskodott. Imádtam ezt a helyzetet. Igy meg sose basztak meg, pedig mar kertem. Annyira lucskos lettem, hogy könnyedén ki se csúszott a farka. Aztán csak ramarkolt a picsamra es nagyokat lökött rajtam.
Ekkor megint kicsit megállt de mar tudtam mit csinál - fényképet es videót ahogy a kemény fasza ki be ki be mozog a pinamban. En meg élveztem is, es össze vissza forgattam a csípőmet es fel le nyomtam a seggemet.
Kicsim verjél tele megint a jo forró geciddel!l mondtam neki, kicsit mar meguntam ezt a ki-be tolast. Tobb se kellett neki, ramarkolt a ket méretes mellemre es meg utoljára olyan erővel baszott, hogy igaz nem volt nagy a farka, de megint elmentem vagy kétszer. A kemény fasz megis kemény fasz akar mekkora is !
Valami őrület volt ez a fiatal fasz, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen sokszor meg baszott.
Leterult mellem es bevallotta, ő meg sose nyalt ki senkit se es ilyen jol meg nem szoptak le. Ahhoz képest jol kinyaltad a lucskos pinamat édesem, mondtam neki nevetvey
Ez volt az első szex az en 20 évesemmel, meg aznap éjszaka többször basztunk es utána is. Ha érdekel titeket, leírom a többit is.