Ez az eset pár éve történt meg velem, 28 éves koromban. Éppen Thaiföldön nyaraltam hosszabb ideig, miután szétmentünk a menyasszonyommal, vagyis kizárólag bulira, illetve érzelemmentes kefélésre vágytam, még haverokat se akartam vinni, kifejezetten egyedül akartam kiutazni
Eleinte minden a szokásos volt, minden nap hatalmas buli, sztrip bárok, kurvák. Pár hét után viszont meguntam, nyilván nem fizetek hónapokig szexért és ezt nem elsősorban anyagi megfontolásból határoztam el, hiszen a lagzi és nászút teljes összegének akartam a seggére verni, de olyannal dugjak, aki ugyanúgy dugni akar és nem hivatásból csinálja.
Azonban a nem hivatásos thai lányok, nem akartak kötélnek állni, hivatásoshoz meg már csak azért se, az a kb 2 hét kurvázás elég volt. Ez így ment utána hosszú keserves napokon át, aztán már egy hete fennálló masszív kangörcsöm volt, ami elég komoly időtartam, főleg, hogy kb egész nap csak félmeztelen ribiket, meg táncosokat látsz magad körül, akik ráadásul hajtanak rendesen a kuncsaftra...
Egyik nap a sokadik ital után már annyira nem bírtam, hogy benéztem egy szexshopba. Gondoltam keresek valami jó műpuncit, találtam is egyet, de gondoltam ha már ott vagyok be is vásárolok pár dolgot, hiszen előbb utóbb biztos lesz egy áldozatom.
Vettem pár análtágítót is pl, hiszen odavagyok az análszexért is, de egy bulizó lánynál elég kis eséllyel van ilyesmi. Illetve vettem néhány szexöltözékat is, mert az is állat móka... Mikor fizettem, szólt az eladó, hogy kapok bónuszba egy ajándékot, mivel elég sokat vásároltam és be is dobott valamit a szatyorba.
Irány egy sztripbár és próbáljuk ki a műpuncit, miközben megy a műsor. Teljesen rendben is volt, ezerszer jobb volt egy sima masztinál. Mivel eléggé ittas voltam a szállás felé vettem az irányt, ott pedig csak ledobtam a szatyrot és beájultam az ágyba. Vagy két napig nem is foglalkoztam vele, aztán megint elöntötte az agyamat a sperma, ismét nem picit ittasan stb.
Kirámoltam hát a csomagot és akkor láttam, hogy az egyik tágító prosztata vibris. Eszembe jutott mennyire is szerettem kapni annó egy exemtől időnként a prosztata masszázst és mekkorákat élveztem tőle. Egye fene gondoltam kótyagos fejjel, végül is a tárat ki kell üríteni. Szép finoman fel is helyeztem és kerestem megint egy masztibárt.
Mikor nekikezdett a műsornak a thai szépség, én is bekapcsoltam a vibrációt és uhh de eszméletlen jó volt. A lány rögtön észre is vette, hogy mennyire élvezem, ezért direkt produkálta magát nekem és előttem. Aztán leesett az állam, mikor ledobta magáról a miniszoknyát, merthogy akkor láttam csak meg a farkát!!! Mi? Ladyboy?
De gyorsan belenyugodtam, hiszen éreztem, hogy hetek óta a legnagyobb orgazmus vár. Így is lett, percekkel később is remegett a lábam. Ezek után folytattam a bulizást és csak reggel keveredtem haza, persze elaludni sehogy se tudtam annyira bekészültem este, de hát Thaiföld ilyen ugye... sebaj gondoltam, pipázok egyet és keresek valami pornót. Semmi szokásos nem adta, többet is próbáltam, de semmi. Kicsit furán éreztem magam, mert szüzességem elvesztése óta, szinte kizárólag hetero gondolataim voltak, illetve csajokon kívül nem szexeltem mással, pasikra rá se néztem. De gondoltam most az egyszer belefér, így elkezdtem ladyboy videókat nézni.
Azoktól, már kőkemény voltam, gondoltam előszedem a másik két tágítót is és kipróbálom, hogy megint akkorát dob e rajta, mint előző nap. Az egyik fém volt és strassz kő volt a végén, de kit izgat, ki látja?! Ahogy felhelyeztem, ismét hatványozódott az élmény, illetve kezembe akadt az ajándék is, már ki is ment a fejemből, de ugye ennyi bulizás és pia után...?! :D Hát egy férfi tanga volt, de olyan igazán buzis szatén és lila.
Még soha nem volt rajtam ilyesmi, brahiból felvettem, de a testem reakciója mégsem volt olyan vicces. Állatira beindultam, annyira, hogy elkezdtem gay pornókat nézni és kurva jó volt, de kurva jó. Orgazmus után ittam egyet, és rájöttem, hogy azonnal kell valaki és ha nő nincs, majd lesz más, habár eddig nem vonzódtam máshoz, de most az egyszer csak maximum és hát úgyse tudja meg senki. Támadt egy ötletem és rákerestem a gay bárokra és strandokra is és láss csodát, tele volt vele a környék.
Azzal a lendülettel bedobtam néhány dolgot a hátiba és go, mielőtt meggondolom magam. A strand tele volt. Volt ott minden, melegek, travik, CD-k. A tömeg közepén terítettem le a törcsim, aztán lehúztam a nadrágom és tangára vetkőztem. Aztán mivel a pluggot ki sem vettem, lehajoltam babrálni a papucsomat, de maxira pucsítva térdhajlítás nélkül, szóval tettem róla, hogy mindenki lássa a strasszos tágítót a popómban, amit persze nem takart a cérnavékony tanga.
Volt is sikerem, páran cuppogtam rám, mindenki engem nézett. Mivel nem éppen voltam józan, nem is jöttem zavarba, viszont az egómnak jól esett, hogy sokan szerették volna onnan szopni a farkam. Hasra feküdtem, de úgy, hogy továbbra is mindenki lássa a seggembe szorult tangát és pluggot, a pólóm is magam mellé terítettem és pucsítottam az égbe. Mivel szépen kisportolt és televarrt felsőtestem van és tágító meg tanga, én lettem a főlátványosság a strandon.
Hárman oda is jöttek rövid időn belül, ketten megadták a telefonszámuk, egy az email címét, nem akartam elhinni, hogy a melegeknél csak így megy, beszarás volt, mondjuk egyikükkel sem tudtam elképzelni, de rendesen pirultam, hogy aratok. pár órát heverésztem ott, mire odalépett mellém egy srác és megkérdezte, hogy terítheti e az enyém mellé a törcsijét, vagy várok még valakit. Mondtam, hogy nyugodtan, hisz egyedül vagyok. a következő kérdést a legnagyobb meglepetésemre nem angolul tette. Te is magyar vagy?
Közben leesett, hogy a gólyatáboros pólóm hevert mellettem, de nagyon megörültem, mert hetek óta nem hallottam magyar szót, illetve nagyon helyes volt a srác. Neki is igencsak felcsillant a szeme. - Nem akarlak zavarni, de bekennéd a hátam, kérdezte pár perc beszéd után, persze már ugrottam is és csak reméltem, hogy ez azt jelenti, mint a heteroknál, mert akkor tuti hogy meg van a napi programom. A srác nagyon helyes és feminim volt, ami nekem sokat számított, hiszen nem vagyok meleg. A teste vékony, szálkás, bejött ahogy afektált, gerjedtem rá már akkorra.
Feküdj hasra mondtam és ráültem a fenekére úgy kentem a hátát. Kezdtem merevedni tőle, meg is volt a kamu egyből: -Nagyon be van állva a hátad, ez nem játék, szét kéne masszíroznom. -Uhh tényleg? És megtennéd? Olyan cuki vagy... -Persze, ne viccelj, van gyógymasszőri végzettségem. Úgy nyögdécselt, olyan izgatóan, hogy már kilógott a tangából az álló farkam, mondtam is neki, hogy menjünk be csobbanni egy picit. A vízben rögtön elkezdtünk hülyéskedni, fröcskölődni és egyre jobban láttam rajta, hogy próbál közeledni, hozzámérni, egyre többször és többször.
Ennyi nekem elég is volt, a víz alatt megfogtam a naciján keresztül a félkemény farkát és magamhoz húztam, a másik kezem a csípőjére tettem és lesmároltam. Olyan szinten izzott a levegő, hogy gyorsan kiemeltem a vízből, mintha játszanék és bekamuztam neki, hogy beállt a hátam és megkértem, hogy segítsen bevinni a cuccom az egyik öltözőfülkébe. Persze jött is velem.

Mikor odaértünk, berántottam őt is a fülkébe és belülről bezártam az ajtót. Megint a farkánál fogva rántottam magamhoz és elkezdtünk megint smárolni, simogatni a másikat, aztán elkezdett játszani a tágítóval a popómban, amitől nem bírtam tovább magammal. Letéptem róla a nadrágot, letérdeltem és mohón elkezdtem szopni a farkát. Hihetetlenül felizgultunk, folyt az előváladék a kemény farkából, amit imádtam. Néha felnéztem rá olyan tekintettel, mint egy rossz kurva, a finom faszát, pedig az arcomhoz csapkodtam.
Mondtam neki, hogy forduljon meg és pucsítson. Kurva jó volt a segge és csupasz, el is kezdtem nyalni, közben vertem a farkát. Akkorákat nyögött hogy aki arra járt az hallotta mi van, hogy megy az akció, volt aki füttyögött is, de ettől csak jobban élveztük, mint a ribancok, éreztem is, hogy mindjárt el fog élvezni, hát szembefordítottam és elkezdtem torkozni. -Mindjárt jön, motyogta. -Jöjjön csak, élvezd tele az arcom. És akkor kitört a vulkán. A forró és édes geci beterített teljesen, a mutató ujjammal töröltem az arcomról és az utolsó cseppig lenyaltam, közben úgy szemeztem vele, mint egy rossz ribanc, aztán felálltam és a spermás számmal lesmároltam.
Pár perc múlva, mikor már kapott levegőt, ő is térdre rogyott előttem és mohón szopni kezdett, mintha ez lenne a hivatása. Közben a tágítóval is játszadozott így azonnal éreztem, hogy pillanatokon belül elélvezek. -Hová élvezzek? -Mindenhová, mondta, de közben már spricceltem is a mellkasára és az arcára. Az arcáról ő is lenyalogatta, a mellkasáról meg én habzsoltam.

El se hittem, hogy ilyen jó volt. Ő megkérdezte, hogy visszafekszünk e, folytatjuk e, vagy ennyi volt. Mondtam, hogy feküdjünk, de inkább a szállásomon, mint a strandon, aludjon nálam, bulizzunk, keféljünk.-Rendben, de este van egy jelenésem a barátaimmal, de oda is gyere, ha van kedved de csak úgy mint haver, mert senki nem tudja, hogy meleg vagyok, most is azért tudtam kiszökni a gaystrandra, mert a többiek kirándulnak egész nap. -Jó, de csak akkor, ha egyszer ki tudunk szökni a wcbe leszopni egymást, vágtam rá azonnal, ő erre elmosolyodott és bólintott.
Felöltöztünk és elindultunk hozzám. Közös zuhi, intim zuhi, aztán ágyba. Betoltam egy kis meleg pornót, de szólt, hogy gruppent szeretne, ha lehet, neki ugyanis az a titkos vágya, hogy egy gruppen közepén dugják, szopassák és ezzel bizony az én fantáziám is beindította. Közben az ágyra löktem háttal és a feje elé térdeltem, hogy szépen fel tudjon szopni, amit ő vígan meg is tett pár pillanat alatt, majd ribanctekintettel rám nézett és csak annyit szólt, hogy kúrj meg keményen. Azzal megfordult doggyba én pedig kezdtem is nyalni és ujjazni is szépen, érzékien.
Egész gyorsan ki is tágult, de ő türelmetlenül várta a farkam és kért, hogy kúrjam már, nekem ebből is látszott, hogy elég vadul szereti, ami análban ritka és egyben fergeteges.
Jól mozogtunk együtt, rögtön ráérzett a farkamra, de akkorákat nyögött, hogy a szomszéd kerület is hallotta, amit én külön élveztem. Mikor megfordítottam a hátára, már hozzáfértem a farkához, verni is kezdtem, közben gyorsítottam, ő a lábával magához húzott aztán a karjával is, teljesen összefonódva élveztünk el egyszerre, épp hogy ki tudtam húzni belőle a lécet. Persze mindent lenyaltunk egymásról.
Szex után rákérdeztem, hogy tényleg a gruppen e a legnagyobb vágya és mivel igennel felelt, mondtam, hogy hozzuk össze, nekem is bejön az ötlet. -Jó, de hogy, már csak pár nap van rá és fizetős partner nem kell. -Semmi gáz, nekem van egy ötletem és elmeséltem neki, hogy egy meleg ismerősöm mindig azzal jött, hogy a melegek kb azonnal találnak appon keresztül partnert, bárhol a világon. -Jó ötlet! -Akkor szedjük le telóra, csináljunk egy közös profilt, mint egy pár és írjuk ki, hogy erre hajtunk, csináljunk szexy, vagy szex közbeni :D képeket .
Azonnal nyúlt is a telójához és szedte az appot, erre én is a telót vettem a kezembe, a másikba meg farkát és elkezdtem fotózni. Toltam a feszes seggébe tágítót, miközben vertem a farkát és fotózgattam. Pikk pakk megvolt a profil, gondoltuk, majd éjjel, ha a buli után átjött megint, majd tovább foglalkozunk vele. De pár percre rá elkezdett sűrűn csipogni a teló. Úgy tűnt fehér, sportos, tetovált(az csak én) fiatalokként, a melegek és travik jó része szívesen grupizna velünk. Volt aki pénzt is kínált és bevallom, hogy ezután a szexmentes időszak után ez nekem nagyon jól esett, ha melegek, ha nem. Annyi likeot kaptunk, hogy kizárólag annak írtunk vissza, aki nagyon bejött.
Az egyik srác felajánlotta, hogy nála lehetne a buli, mert van jacuzzija és úgy mennyire állat lenne úgy. Gondolkodás nélkül bele is mentünk és leszerveztük másnapra 4 vagy 5 sráccal, meg két travival, mind egyik 10/10es volt számunkra. Az egész nem telt egy órába, de készülnünk kellett, még jelenésünk volt, mi meg szexszagúan fetrengtünk.


Hamarosan folytatom és elmesélem, hogy ápoltam le a hely mosdójában, miközben az egyik haverja is bejött a wcbe és majdnem lebuktunk akció közben. A gruppent is megírom persze a köviben, hihetetlen élmény volt az első... Igen több is volt, közülük ketten amúgy voltak is pesten később :) :D . De Thaiföld után ismét a hetero énem dominált magasan, de voltak később is olyan buliferdülések, amikor és amitől faszhisztit kaptam :)