Hamar beérek, Sarah már mosolyogva készíti elő az esti desszerthez a hozzávalókat. Felcsillan a szeme amikor meglát. Igyekszünk semmit sem mutatni. A szárazraktárba megyek Worchesthire szószért. Amint megfordulok ő áll mögöttem a cukros vödörrel. Hátranéz, senki sem lát és gyorsan ad a számra egy puszit. Jó reggelt drága - mondja. Egész nap óvatosan flörtölünk egymással. Hamar eltelik a délelőtt. Rohanunk mindketten haza. Lezuhanyzok és már ülök is az autóba, pár perc múlva a házuk melletti parkolóban állok meg. Becsengetek. Nyílik az ajtó és ő áll ott. Egy rövid, lenge nyári ruha van rajta, gyorsan belépek. Az ajtó becsukódik. Abban a pillanatban szorosan átölel és csillogó szemekkel néz rám. Ajkaink összeérnek, forró csókolózásban törünk ki. Mohó falja számat, én is az övét, vastag ajkai simogatnak. Kézen fog és elindul fölfelé az emeletre, ott van a szoba ahol a nyáron lakik. Ez a vendégszoba. Fenyő bútorokkal, ízlésesen berendezve. A tini lányokra jellemző holmikkal teli. Becsukja az ajtót és ráfordítja a zárat.

Magamhoz húzom, kezem tarkóját és haját borzolja úgy faljuk egymást mintha az utolsó csepp vizet innánk a sivatagban. Szorosan simulunk a másikhoz, nagy mellei mellkasomon, szemérmét érint ruhán keresztül kemény farkam. Kezem elindul hátán, feneke felé, gerincét simogatva, majd nagy popsiját markolva. Masszírozom miközben elmerülnek ajkaink a másikéban. Nyelvünk csatázik, olyan édes az íze. Kezem a ruhába téved lent, lassan felhúzom azt, selymes bőrét cirógatom popsiján, combján. Oldalt megfogja pólómat és szinte kitépve azt a nadrágomból, egy mozdulattal lehúzza rólam. Száját mellkasomra tapasztja és mellbimbómat ajkaival, nyelvével simogatja, szívogatja. Haját simogatom. Összevissza csókolja meztelen felsőtestemet, felfal. Megfogom derekát, eltolom magamtól, megfordítom és kikötöm hátán a ruhát összefogó pántot. Válla szabaddá válik, nyakához tapasztom számat, csókolom, harapdálom finoman, lassan haladva vállai felé. Fejét oldalra hajtva élvezi a cirógatást. Kezemet becsúsztatom a ruhába és mellei alá segítem. Lecsúszik róla. Fehér melltartó, fehér textil tanga van rajta. Végigcsókolom hátát, derekát, nagy popsiján időzök, néha finoman megharapva azt, leguggolok és combjait csókolom. Visszafelé indulok, nyelvemmel édes fiatal, finom fehér bőrén, kezemmel átkarolva, hasát simogatva. Nagy cicijéhez érve megfogja kezem és melleire szorítja. Érzem finoman az anyagon keresztül, kemény mellbimbóit, simogatni kezdem. Felsóhajt és halkan érezteti, ez jól esik neki.

Hátranyúl és kioldja a melltartó kapcsait, a földre ejti azt. Megfordul és elém tárul hatalmas cicjének látványa. Fejem közéjük fúrom, majd kezemmel simogatva, hol egyiket hol másikat csókolom, nyelvemmel ízlelem, körözök rajta, hallgatom egyre hangosodó zihálását. Megfogja jobbomat és szemérméhez teszi, nem száraz már az anyag. Schau mal du hast mich so feucht gemacht - nézd milyen nedvessé tettél. Elengedi kezem, combjai közé préselem, bugyiján át simogatom. Élvezem a forróságot ami onnan árad. A kanapéra ültetem, nézem édes, finom, duci testét. Fejemet combjai közé fúrom, az az illat nagyon fölizgat. Segít levenni a bugyit magáról. Duzzadt nagyajkai majdnem teljesen elfedik, kisajkait. Simára borotvált punciján csak egy vékony halvány, vöröses-szőkés csík látszik. Nyelvemmel elindulok a duzzadt barackon, minden pontját bejárom, néha megszívom, nedvesítem, cirógatom. Fel-felsóhajtva mutatja mit is érez. Lassan elmerülök nedves ajkai között, csiklójához érve hangosan dorombol mint egy cica. Nyelvem cikázik két nagyajka között, néha számba veszem és megszívom mindkettőt. Egyre gyorsabban lélegzik, hangjai egyre magasabbak, néha szinte felsikolt. Kezével széthúzza ajkait, feltűnik duzzadt, kemény csiklója. Nyelvem rajtuk szalad, nyalom, izgatom. Zihálása fokozódik. Jobb kezem ujját megnedvesítem számban és lassan bejárat felé közelítek csúsznék befelé de nem tudok, felszisszen.

Es hat weh gtan schotz, ich bin noch Jungfrau - ez fájt édes, még szűz vagyok. Meglepődve emelem fel a fejem és nézek rá. Mosolyogva, elpirulva néz. Nem gondoltam volna, hiszen a mai lányok 18 évesen már rég túl vannak rajta.

Megfogadtam, hogy kivétel leszek és nem sietem el -mondja- de ma azt akarom, hogy te legyél aki elveszi. Megcsókolom majd visszatérek puncijához. Kezemmel széthúzom ajkait és nyelvemmel nedves, édes punciját izgatom mindenhol. Engedd el magad - szólok. Kemény csiklóját veszem a számba és reakcióit figyelve, nyalom, szívogatom. Gyorsuló zihálását hallva érzem, csúcspontjának közeledtét. Felsikít, fejemet combjai közé szorítja és hangosan, finomakat sikítva élvez hosszan el. Enyhülve szorítása, fejemet felemelem, arcához közelítek és ajkait csókolom. Vadul viszonozza. Átölelem.

Rám néz és csillog a szeme, ugye megteszed ? -kérdi. Halkan súgom - ennél nagyobb örömet nem is adhatnál.