Már nagyon régen történt az az eset A szomszédunkban egy szép 18 éves lány lakott.Én akkor 14 voltam és szerelmes voltam belé. Ő persze nem foglalkozott velem. A kert felől épp be lehetett látni a szobájába,ha nem húzta be a függönyt.Rendszeresen meglestem,ha tudtam. Akkoriban volt divat,hogy Ausztriából videó magnókat, színes tévéket hoztak. A szomszédék is vettek,át is hívtak minket,hogy megnézhessük ezt a csodát.Irigykedtünk is rájuk.
Történt, hogy a lány szülei elmentek nyaralni és a lány egyedül volt otthon.Gondoltam meglesem mit csinál.A pasijával nézték a videót,egy szex filmet néztek.Nagyon tetszett, hogy a lányt közben levetkőztette a barátja és végre láthattam meztelenül is. Eddig mindig behúzta a függönyt,mikor már csak bugyiban volt. A melleit láttam már többször, de a punciját még soha.Most megnézhettem azt is.
Annyira belemerültem a kukkolásba és a punci nézésébe, hogy nem vettem észre, hogy a barátja kiment a szobából. Egyszer csak a hátam mögött állt. Nagyon megijedtem,hogy most szétveri a fejem,de legalábbis felpofoz. Meg se tudtam szólalni,ő se mondott semmit,hanem elkapta a karom és bevitt a házba,egyenest a lány szobájába.Na ott aztán kaptam,hideget,meleget. Mondta átmegy a szüleimhez és megmondja hogy leskelődtem. Könyörögtem, hogy ne tegye és hogy soha többé nem csinálom.
Erre elkezdtek németül beszélni, mert mint kiderült, a barátja német és egy szót se tud magyarul. Mikor befejezték a beszélgetést, a lány mondta, hogy nem árulnak el, de le kell vetkőznöm. Nem tudtam mire vélni, de neki álltam vetkőzni.A gatyánál abba hagytam, de a lány mutatta, hogy azt is. Erre levettem.Megnézték a kis logó farkam, nem szóltak rá semmit. A lányon csak egy hálóing volt,amit felkapott,mikor behozott a barátja,alatta semmi, az látszott, mert vékony volt. mondták üljek le a fotelba és nézzem ahogy csinálják. (a német srác kívánsága volt a lány szerint)Gondoltam ezt szívesen, eddig is azt csináltam, csak kintről.
A srác is levetkőzött,lényegesen nagyobb farka volt és állt neki. Az enyém is kezdett keményedni, mikor a lány kézbe vette a srác farkát és kezdte nyalogatni. Felhúzta a háló ingét és úgy fordult,hogy lássam a punciját. Teljesen bekeményedett a farkam,alig bírtam türtőztetni magam,hogy ne nyúljak a puncihoz.Gondolom a srác észre vette rajtam,mert mondott valamit a lánynak.Erre ő intett, hogy menjek oda hozzájuk.Meg foghattam a punciját és simogatnom kellett. Közben ő még mindig szájával kényeztette. Oda húzta a kezem és nekem is meg kellett fogni a farkát. Kemény volt. Még közelebb húzott és azt akarta, hogy én is kapjam be. Na ez már nem tetszett és próbáltam el húzódni. Erre az egyik kezével elkapta a farkam és elkezdte húzogatni. Persze nagyon jó volt, de közben oda húzott vissza a barátja farkához. Még mindig menekültem volna,de a srác elkapta a hajam és oda húzott a farkához. A lány mondta, hogy kapjam be és szopjam, különben elárul a szüleimnek. Nem volt mit tenni, bekaptam. A lány közben izgatta a farkam,kemény is volt már rendesen. Lehajolt és bekapta és szopta. Nagyon élveztem hogy a szájában lehetek. Közben elkalandozott a keze és a fenekemet kezdte izgatni. Nagyon beindultam tőle, főleg mikor benyomta az ujját. Elkezdte ki-be mozgatni,szabályosan seggbe dugott az ujjával. Nagyon élveztem.

Most sajnos abba kell hagynom, de ígérem folytatom majd.