szexpartner index a megbizható szexpartner és masszázs kereső

Ma Júlia, Rita napja van

BESZÁMOLÓK

beküldés
dátum
hirdető
értékelő
külső
hozzáállás
eggyüttlét
környezet
összkép
RENDEZÉS
Ailin +36209235439 szexpartner, masszázs, domina szexi képe

Ailin +36209235439

szexpartner, masszázs, domina beszámolója

Beküldte: mate09, 2017. május 18.

Barátságos kedves szivesen megyek máskor is.
KÜLSŐ
HOZZÁÁLLÁS
EGYÜTTLÉT
KÖRNYEZET
ÖSSZKÉP

több megjelenítése
Szilvi +36204050989 szexpartner szexi képe

Szilvi +36204050989

szexpartner beszámolója

Beküldte: sex18, 2016. május 25.

Tökéletesen figyel a partnerre, szép, csinos, máskor is szívesen megyek hozzá! Csókot kivéve (nem szeret csókolózni) barátnő filéing érzetet ad.
KÜLSŐ
HOZZÁÁLLÁS
EGYÜTTLÉT
KÖRNYEZET
ÖSSZKÉP

több megjelenítése
Samanta +36308752575 szexpartner, masszázs, domina szexi képe

Samanta +36308752575

szexpartner, masszázs, domina beszámolója

Beküldte: ismeretlen felhasználó, 2016. március 11.

Maxim álisan ajánlott, átlag rózsaszál, NF prémium kat, cickók szintén. Aki a zörgő csontú lányokat szereti azoknak skip, de ez kép alapján egyértelmű. Nekem nagyon bejött a formás teste és az érzéki arca:)
KÜLSŐ
HOZZÁÁLLÁS
EGYÜTTLÉT
KÖRNYEZET
ÖSSZKÉP

több megjelenítése
Michelle +36209755425 szexpartner szexi képe

Michelle +36209755425

szexpartner beszámolója

Beküldte: ismeretlen felhasználó, 2015. december 18.

Ajánlott. Ritkán megyek egy helyre vissza. Nála elgondolkodtam, de végül mégsem:) Most, hogy megírtam a beszámolót szöget ütött a fejembe. Lehet meglátogatom két ünnep közt. Elszámolás átlag rózsaszál plusz egy volt anno:) Kedves/jófej lány..
KÜLSŐ
HOZZÁÁLLÁS
EGYÜTTLÉT
KÖRNYEZET
ÖSSZKÉP

több megjelenítése
Lizacica +36306857825 szexpartner szexi képe

Lizacica +36306857825

szexpartner beszámolója

Beküldte: ismeretlen felhasználó, 2015. december 9.

Évek óta csak hozzá megyek. Minden alkalommal remegő lábakkal távozom tőle. Kedves, közvetlen Nő, aki szereti a bögyös, faros lányokat az nem fog benne csalódni.
KÜLSŐ
HOZZÁÁLLÁS
EGYÜTTLÉT
KÖRNYEZET
ÖSSZKÉP

több megjelenítése
Szvetlana +36203402846 szexpartner szexi képe

Szvetlana +36203402846

szexpartner beszámolója

Beküldte: xerxes, 2014. június 21.

A kapcsolatfelvétellel volt kis probléma, csak harmadjára értem el, de ezen kivül minden rendben volt. Odaadó és széparcú. Szerintem még élvezte is, nem a gumicsirke típus, aki dob egy hátast és hajrá, hanem aktív volt és szemmel láthatóan nem volt ellenére a dolog. Gödöllőről mentem, mert épp arra volt dolgom, így kicsit kívül esik, de ennek ellenére még szerintem meglátogatom, bár elsősorban a XIII.ba és Zuglóba szoktam járni űzni ezt a hobbimat.
KÜLSŐ
HOZZÁÁLLÁS
EGYÜTTLÉT
KÖRNYEZET
ÖSSZKÉP

több megjelenítése
Heni +36706548900 szexpartner szexi képe

Heni +36706548900

szexpartner beszámolója

Beküldte: Kalandozo, 2014. június 13.

Két menet között jókat beszélgettünk, jókedvű és értelmes lány. Nem mondom, hogy ez volt a látogatásom fő célja, de azért szeretem, ha nem csak egy személytelen kufircot kapok. Nem szoktam visszatérni egy lányhoz többször, de őt még szerintem látogatni fogom.
KÜLSŐ
HOZZÁÁLLÁS
EGYÜTTLÉT
KÖRNYEZET
ÖSSZKÉP

több megjelenítése

SZEXPARTNER ÉS EROTIKUS MASSZÁZS BESZÁMOLÓK OLDAL

Szexpartner hirdetők és erotikus masszázs hirdetők élménybeszámolóit tudod ezen az oldalon elolvasni. Ha a szexpartner keresőn találtál olyan hirdetőt, aki szimpatikus és meg is látogattad, akkor írd meg a tapasztalataidat, hogy mások szexpartner vagy erotikus masszázs keresését megkönnyítsed. Írd meg tapasztalataid a hirdetőről, hogy milyen volt az együttlét a hirdetővel, számolj be magáról az aktusról, natúr franciáról és erotikus masszázsról. Írd le, hogy hogy ment az egyeztetés a hirdetővel, milyen volt a szexpartner vagy erotikus masszázs hirdető lakása, mennyire volt jól megközelíthető, mennyire volt elégedett a szexrandival. A beszámolók a szexpartner hirdetések adatlapján is elérhetőek és a nyitó oldalon a fejlécből is. Míg az előbbiek hirdetőhöz vannak rendelve, addig a beszámolók oldalon ezek időrendi sorrendben egymás után jönnek. Vannak olyan szexpartner és erotikus masszázs hirdetők is, akik nem szeretnének beszámolót kapni, kérjük ezt tartsátok tiszteletben. Amennyiben negatív tapasztalatod volt a szexpartnerrel vagy erotikus masszázs hirdetővel azt is megírhatod, de tedd azt kulturált formában. Vannak lányok akik escortot is vállalnak, vagyis elkísérnek téged ill. házhoz mennek, természetesen róluk is tudsz beszámolót írni.

Ajánlott szexpartner lányok: értékelések, hozzászólások, és beszámolók alapján listázzuk ki, hogy a látogatók melyik szexpartnert ajánlják. Akiket még nem értékeltek: ha valakire még nem érkezett értékelés, vagy beszámoló akkor azok a szexpartner kereső lányok itt jelenik meg. A beszámoló írás erősen szubjektív így kérjük ne ragadtasd el magad, próbálj meg az írás közben informatív lenni és azokat megfogalmazni, amik a szexpartner hirdetők látogatót érdekelhetik. A Szexpartnerindex szexpartner keresőn, budapesti szexpartnerek és vidéki lányok egyaránt megtalálhatóak, így mindkét csoport részére fogadunk értékeléseket.

A beszámolók írása során a következő kategórizák vannak

  • külső: mindenki számára mást jelent a szépség, így főleg abban fejezd ki véleményedet, mennyire volt a hírdető ápolt, mennyire hasonlított a képeire illetve természetesen mennyire szexi a masszőr vagy szextárskereső!
  • hozzáállás: a szex közben és utánna mutatott kedvesség és odafigyelés amit ossz meg a szexpartnerkereső férfi (nő) társaiddal
  • együttlét: milyen volt a sex, maga az aktus, mennyire volt oddadó a partner, milyen volt a kettőtök közötti hangulat
  • környezet: a szexrandi helyszínének ismérvei, mennyire tiszta a lakás, volt-e tusfürdő, stb
  • összkép: hogyan érezted magadat a szexpartner lánnyal vagy férfival szex közben...

Beszámolók írásánál vannak előre meghatározott potitív és negatív tulajdonságok, amelyek egyszerűbbé és teljesebbé teszik az értékeléseket. Ilyenek például: barátnő feeling, nagyon kedves, szép arcú, formás lábak, nagyon szexi vagy a kerek cicik.

Társkereső oldalunkon egyre több a hirdető és a szexpartnert kereső is. Folyamatos fejlődésünket megnézheted az alexa.com oldalon is!

TÖLTÉS

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem