szexpartner index a megbizható szexpartner és masszázs kereső

Ma Orsolya napja van

Á.SZ.F.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

1. A honlap üzemeltetője nem vállal kötelezettséget a felhasználói adatok ellenőrzésére. A honlap üzemeltetője mint közvetítő-szolgáltató (tárhely, internetes felület), nem felelős a rendszerén továbbított információért.

2. A beregisztált felhasználó felelős a az általa feltöltött tartalmakért, amelyek lehetnek szöveges, képi adatok, mozgókép állományok, személyes adatok, fórumbejegyzések, illetve egyéb adatok.

3. A felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a honlap üzemeltetője értesítés nélkül eltávolítsa azon adatait, amelyeket mások által kifogásoltak tüntek vagy jogellenesnek bizonyultak.

4. A honlapot üzemeltető vállalkozás és annak tulajdonosa, alkalmazottai, ügynökei kizárják felelősségüket a honlapon elhelyezett információk tartalma, jogszerűsége vonatkozásában.

5. A honlapot üzemltető vállalkozás kizár minden felelősségét a felhasználók által tanúsított magatartásért.

6. A beregisztált felhasználó és a regisztárció nélküli látogató felhasználó a honlap szolgáltatásait csakis saját felelősségére használja, és egyben elfogadja, hogy a honlap üzemeltetője nem vállal felelősséget az általa létrehozott adatokért bárilyen vagyoni vagy nem vagyoni károkért.

7. Kiemelten felhívjuk hirdetőink figyelmét, hogy szexuális szolgáltatást hirdetni, reklámozni a szexpartnerindex.hu oldalon nem szabad. A hirdetés tulajdonosa elfogadja, hogy a hirdetésével kapcsolatos esetleges jogvitánál minden felelősség kizárólag őt terheli. A banner-hirdetések tulajdonosa elfogadja azt, hogy banner (hirdetése) tartalmáért és az ahhoz tartozó linken megjelenített további tartalmakért is ő maga felel.

8. Jogszabályt sértő tevékenységre a SzexpartnerIndex.hu weboldalt felhasználni tilos.

9. A szolgáltatás a szexpartnerindex.hu domain ill. annak partneroldalain vehető igénybe, ahol alkalmi társkereső hirdetések helyezhetők el, amelyek elősegítik a Felhasználó számára a partnerkeresést.

10. A Felhasználók a honlapra való belépéssel és hirdetésük felöltésével elfogadják, hogy a hirdetésükkel kapcsolatos jogi és egyéb felelősség kizárólag a hirdetés tulajdonosát terheli és nem a Szolgáltatót, mint tárhelyet biztosító üzemeltetőt.

11. Az oldalt csak 18. életévüket betöltött személyek használhatják.

TÖLTÉS

Látogasd meg a Szexpartnerindexet!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem